Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Betygen: De var bäst i ”Så mycket bättre”

Expressens Maria Brander sätter getingbetyg på alla låtar i Christer Sjögrens avsnitt av "Så mycket bättre" på TV4.

Charlotte Perrelli

”En enkel från Hagfors”

Perrelli har gjort texten till sin och sjunger ”Flickan i från Småland” med sin sedvanligt käcka attityd. Modernare houseklapp, paras med traditionell fiol och störande trumrytmer. Tyvärr låter det mest som gammal glad party-Rednex.

Charlotte Perrelli Foto: TV4

 

Eric Gadd

”Leende guldbruna ögon”

Slick soul på svenska, och en låt som främst känns som att Gadd kopierat sig själv och plockat en typisk ”Gadd”-låt ur musikskafferiet. Intrycket är sömnigt segt, och den svajiga sången inte riktigt vad den en gång varit.

Eric Gadd Foto: TV4

 

Stor

”Veronica”

Snacket om en ny ”cruisin oldie” låter lovande. Men vad hände här? Säsongens musikaliska geni uppträder inte ens lajv, utan spelar upp en typ halvfärdig låt i mobilhögtalaren, som låter som att Stor mest suttit och lekt vid en synth. Skrivkramp?

Stor Foto: TV4.

 

Linnea Henriksson

”Den stora dagen”

Efter förra veckans metoosuccé fortsätter Henriksson på den ambitiösa banan, och tar alla till kyrkan. Det börjar stillsamt med orgel, lyfter med kyrkokören, för att sedan nå surrealistiskt episka proportioner när Henriksson släpper loss rösten. Bäst igen!

Linnea Henriksson Foto: TV4

 

Louise Hoffsten

”Ljus och värme”

Hoffsten kan minsann konsten att skapa illusionen av tung rökighet. Den här välgjorda dansbandsbluesen sticker ut med sitt akustiska sound, och Hoffsten visar än en gång hur fantastisk hon är på munspel.

Louise Hoffsten Foto: TV4

 

Albin Lee Meldau

”Kan man älska nån på avstånd”

Den här tolkningen låter exakt som ”Ej i Nottingham” från Disneys tecknade ”Robin Hood”. Och har man väl börjat tänka på det, är det svårt att tänka på något annat. Finstämt mysigt är det i alla fall, och skönt med en för omväxlings skull mer nedtonad Albin.

Albin Lee Meldau Foto: TV4