Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Betygen: De var bäst i ”Så mycket bättre”

 

Eric Gadd

”Höstens sista blomma”

Gadd lindar in sin ”Flowers of the fall” i ett skirt lager falsett, och lånar samtidigt friskt från D’Angelos hit ”Untitled (How does it feel”). Det är smart och stiligt tolkat, men det förlösande lyftet saknas.

Foto: TV4

 

Louise Hoffsten

”Addicted”

Hoffsten skippar käppen, och balanserar stadigt i ännu en för henne typisk rocktolkning. Med tunga trummor och ett suggestivt sound, utstrålar hon en sällsam typ av vacker pondus.

Foto: TV4

 

Albin Lee Meldau

”Take me to your heaven”

Det är onekligen fyndigt att göra reggae av denna annars så sönderspelade låt. Möjligen kunde han lagt lite mer krut på produktionen för att inte hamna i alltför monotont gung. Men kul är det med nya spännande Albin-scengester och allt!

 

 

Foto: TV4

 

Christer Sjögren

”Don’ cry for me Argentina”

Inleder med att rulla ut syntmattor som för tankarna till ett harmoniskt spa. Men snart blir tolkningen mer traditionell. Tyvärr blir intrycket snarare att Christer njuter av sina egna känslor i musikalklassikern, än att han lyckas få ut dem till andra.

Foto: TV4

 

Linnea Henriksson

”Hero”

Ambitiösa Linnea har slagit till både på glitter, fläkt och originalkoreografi, men själva tolkningen är coolt moderniserad när sångerskan blandar Daft punk-disco med ett housebeat som ger ”Hero” liv på nytt.

 

 

Foto: TV4

 

Stor

”Mitt liv”

Stor kan uppenbarligen uträtta kreativa underverk med vad som helst. Nu tar han Perrellis Melodifestivalen-flopp från förra året, och rör ut den med rap och känslosam latinopop på ett synnerligen smittsamt sätt. Pluspoäng för att han hittat sångaren i en park.

Foto: TV4