Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.
Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.
Efter bröllopsceremonin bytte brudparet om. Camilla till en vit byxdräkt och Simon till en ljud kostym. Foto: / ALEX LJUNGDAHLEfter bröllopsceremonin bytte brudparet om. Camilla till en vit byxdräkt och Simon till en ljud kostym. Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Efter bröllopsceremonin bytte brudparet om. Camilla till en vit byxdräkt och Simon till en ljud kostym.  Foto: / ALEX LJUNGDAHL

Så många getingar får brudparets kläder

Publicerad

Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig

Expressens modeexpert Magda Omerspahic sätter betyg på brudparets kläder. 

– Hon såg strålande ut på hennes stora dag, säger hon om Läckbergs brudklänning. 

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, är nu äkta makar. Paret gifte sig i hemlighet under lördagen. Vigseln skedde på Camilla Läckbergs lantställe med familj och de närmsta vännerna närvarande. Deckarförfattaren bar en klännning av Ida Lanto.

Camilla Läckberg: 

– Ida Lanto, som blivit en av kändisarnas favoritdesigners när det kommer till gala- och brudklänningar, har designat Camilla Läckbergs klänning. Den är kortärmad och v-ringad. Modellen är tajt upptill men vidare nedtill. Spets har under flera år varit inne och något vi sett på flera brudklänningar. Och hajpen verkar inte lägga sig. Det är ett säkert kort, men det börjar bli lite tjatigt, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic.

– Klänningen sitter väldigt fint och är figursmickrande. Camilla kombinerar med en lång slöja. Hon såg strålande ut på hennes stora drag. 

Camilla Läckberg bar en klänning designad av Ida Lanto.

– Camillas hår är vågigt. Jag hade hellre velat se en uppsättning i och med att hon har en lång slöja. Men make-upen är somrig och fräsch. Den är väldigt klassisk och tidlös. När brudparet om tio år ser tillbaka på bröllopsfotografiet så kommer Camilla fortfarande vara lika nöjd. 

– Paret såg strålande ut! Lyxigt och elegant!

Kärleksceremonin blev en överraskning för vänner och familj. Så sent som i mars i år annonserade paret, som förlovade sig 2015, att det inte blir något bröllop i år.

Bakom kärleksfesten låg Christina Saliba. Saliba är Läckbergs kompanjon, affärspartner, vän och manager. Hon var brudtärna och den som organiserat allt och planerat allt i hemlighet.

Paret gifte vid Camilla Läckbergs landställe. Foto: Privat

 

Simon Sköld 

Simon Sköld och Camilla Läckberg blev ett par 2014 och förlovade sig året därpå. Paret har en gemensam dotter, Polly. Under vigseln bar Simon Sköld en mörkblå kostym.

– Passformen är väldigt fin. Härligt med en mörkblå kostym under sommaren. Det känns aningen mer modernt än svart. Han bär en vit ros på bröstet, som är aningen för stor. 

– Snyggt matchat med ett par blanka svarta skor. Håret är lite busigare och inte lika strikt som vid många bröllop. Och det tycker vi om!

Camilla Läckberg och Simon Sköld.
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag