Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så lever de efter "Paradise Hotel"

MARWIN "MARRE" HITTI<br>Ålder: 38 år. Familj: Gift med kollegan Marcella Hitti, 31. Bor: Stockholm. Gör: Frisör och stylist med Sofia Hellqvist, Elin Lanto, Marie Serneholt, Rebecca Simonsson och Sofi Fahrman på listan över stamkunder.
Foto: - -
MARWIN "MARRE" HITTI<br>Ålder: 38 år. Familj: Gift med kollegan Marcella Hitti, 31. Bor: Stockholm. Gör: Frisör och stylist med Sofia Hellqvist, Elin Lanto, Marie Serneholt, Rebecca Simonsson och Sofi Fahrman på listan över stamkunder.
Foto: Anna-Karin Nilsson
OLINDA CASTIELLE (BORGGREN) &amp; PATRICK CASTIELLE (LARSSON)<br>Ålder: 37 respektive 39 år. Bor: Los Angeles, USA, och ­Marbella, Spanien.Gör: Driver tillsammans modeföretaget Maison de Castielle och arbetar med att utveckla en "mycket provocerande app". Olinda arbetar även som modell och håller i vinter sin första konstutställning "Hard Ass Candy" i New York.<br>"Vi är otroligt glada för Paradise hotel för att vi träffades där, annars skulle vi aldrig göra det igen."
SOFIA HELLQVIST<br>Ålder: 29 år. Familj: Sambo med prins Carl Philip, 34.Bor: I lägenhet på Djurgården i Stockholm. Gör: Jobbar inom välgörenhetsorganisationen Project Playground som hon själv grundat tillsammans med vännen Frida Vesterberg.
Foto: Tony Kollberg
Tillsammans med prins Carl Philip.
Foto: Suvad Mrkonjic
OLINDA CASTIELLE (BORGGREN)
Foto: Cornelia Nordström
PATRICK CASTIELLE (LARSSON)
Foto: Foto: Johanna Lindfors/Tv4
OKSANA WILHELMSSON (ANDERSSON)<br>Ålder: 29. Familj: Gift med fotbollsspelaren Christian "Chippen" Wilhelmsson, 33. De har dottern Naomi, 2, och sonen Leon-Prince som fyller ett år i februari. Bor: Dubai, Förenade Arabemiraten. Gör: Modell.
Foto: Thomas Engström
Tillsammans med Chippen.
Foto: Thomas Engström
HENRIK CAMITZ<br>Ålder: 33 år. Familj: Ensamstående med 1,5-årig dotter. Bor: Utanför Ludvika. Gör: Egenföretagare inom försäljningsbranschen.<br>"Man levde väl rövare där ett tag. Men nu är jag ute kanske två gånger om året. Det är lite skillnad."
Foto: Mikael Sjöberg
DAPHNE LEON<br>Ålder: 32 år. Familj: Hunden Milton. Bor: Stockholm. Gör: Reporter på Plaza Fashion TV och Plaza­kvinna.com.<br>"Jag har ganska mycket att tacka Paradise hotel för. Jag hade till exempel aldrig kommit in på det här jobbet om det inte vore för det."
Foto: Robert Eklund
CAMILLA SUNDMAN<br>Ålder: 30 år. Familj: Maken Olof Ohlsson och dottern Nathalie, 4,5. Bor: Manila, Filippinerna. Gör: Driver modeföretaget CS Fashion.<br>"Jag såg Paradise som en erfarenhet för livet. Nu är jag trettio, har barn och gör andra saker."
Foto: Cornelia Nordström
CAMILLA SUNDMAN<br>Ålder: 30 år. Familj: Maken Olof Ohlsson och dottern Nathalie, 4,5. Bor: Manila, Filippinerna. Gör: Driver modeföretaget CS Fashion.<br>"Jag såg Paradise som en erfarenhet för livet. Nu är jag trettio, har barn och gör andra saker."
GREGORY NANDERÖD<br>Ålder: 32 år. Familj: Hustrun Marielle, 28, och barnen Nio, 5, och Nova, 2. Bor: Hus i Munkedal. Gör: Snickare.<br>"Paradise var bara en kul grej för mig. "
Foto: Cornelia Nordström
GREGORY NANDERÖD<br>Ålder: 32 år. Familj: Hustrun Marielle, 28, och barnen Nio, 5, och Nova, 2. Bor: Hus i Munkedal. Gör: Snickare.<br>"Paradise var bara en kul grej för mig. "
1 / 15

De blev alla tv-kändisar över en natt.

Efteråt levde Sofia Hellqvist och alla de andra "Paradise hotel"-deltagarna ­loppan.

Nu, åtta år senare ser vardagen helt annorlunda ut. EXTRA har tagit reda på var deltagarna från skandalprogrammets första säsong tagit vägen.

FAKTA

PARADISE HOTEL

Dokusåpans första säsong hade premiär 2005. Sedan dess har det blivit fyra säsonger till varav den senaste sänds på TV3 just nu. Programmet går ut på att ett gäng singlar checkar in på ett lyxhotell. Därefter gäller det att varje vecka hitta en partner - den som misslyckas åker ut. Den som till slut står som segrare kammar hem vinstsumman på en halv miljon kronor.

Det var en nervös Sofia Hellqvist, 29, som kom in som joker i den första säsongen av "Paradise hotel" 2005.

Programledaren Josefine Crafoord och några andra ur produktionen fick sitta ner och prata med henne en stund innan.

- Hon hade sådan ångest för att gå in där och bli utfrågad av killarna, säger Crafoord till Extra.

Väl inne i huset gick det trots allt som en dans - och Sofia tog sig hela vägen till final.

Efter att förhållandet med prins Carl Philip blev känt 2010 har hon fått vänja sig med att gå på kungamiddagar och att ständigt vara påpassad.

- Hon har ju lyckats bäst av alla - blivit prinsessa typ. Det är mitt mål också, sa årets deltagare Aina Lesse, 21, till Extra inför årets säsong.

När förhållandet blev officiellt distanserade sig Sofia från så väl de lättklädda bilderna från modellkarriären som "Paradise hotel". I dokumentären "Project Playground - en galen dröm" säger Sofia till programledaren Renée Nyberg:

- Jag skulle inte gjort de valen i dag. Det är en sak som är säker. Men jag har svårt att säga att jag ångrar någonting i mitt liv.

Men vad hände med hennes vänner? Och vilka har hon kontakt med i dag?

Grät inför finalen

I Mexiko var hon och Gregory Nanderöd länge ett par. Men dagen före finalen ­röstades "Greg" ut och Sofia såg gråtande på när han lämnade paradiset.

I dag jobbar han som snickare och bor med sin fru Marielle och två barn i villa i Munkedal. Sofia har han ingen kontakt med alls.

- Jag bodde i Stockholm ett år så då umgicks vi en del men efter det dog det ut, säger han till Extra.

Gregory är inte längre den partyprisse som han var när han deltog i såpan som 23-åring - då han efteråt klagade på att tjejerna var "snåla med sex":

- Jag har lugnat mig väldigt, frugan har styrt upp mig.

Camilla Sundman och Sofia blev en party­duo som tog sig från Stureplans innekrogar till de hippaste ställena i New York. De bodde ihop på Manhattan i tre år - där Sofia arbetade som yoga­instruktör. Vännerna ströjobbade­ som modeller och servitriser samtidigt som de festade med bland andra supermodellen Vicky Andrén och festfixaren Mark Baker som då var gifta.

Ständig kontakt

I dag har Sofia och Camilla ständig kontakt - även om de ofta befinner sig i olika delar av världen.

- Jag och min familj bor i Filippinerna sedan ett år tillbaka, där jag driver mitt modeföretag CS Fashion. Och hon reser ju väldigt mycket själv så vi hörs på mejl och träffas när vi är i Sverige, säger Camilla till Extra.

Det relativt nystartade modeföretaget är en dröm som går i uppfyllelse för Camilla. Nu hoppas hon få lite draghjälp av sin vän som fotograferas flitigt.

- Jag har försett Sofia med några av mina klänningar.

Bytt namn

Det är inte bara Camilla som lämnat Sverige efter det uppmärksammade programmet. Intrigmakerskan Olinda Borggren träffade Patrick Larsson under inspelningarna i Mexiko. Nu har de bytt efternamn till Castielle, de delar sin tid mellan spanska Marbella och Los Angeles och i vinter ska de gifta sig på Hawaii.

De vill inte ha något att göra med de andra deltagarna:

- Vi har absolut ingenting gemensamt och vad i helvete skulle vi prata om? Vi har helt gått vidare och vi är otroligt glada för "Paradise hotel" för att vi träffades där, annars skulle vi aldrig göra det igen, skriver de i ett mejl.

Sofia Hellqvist har via Project Playground avböjt att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.