Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så hittade Gynning och Viktor tillbaka till varandra

Carolina Gynning.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Paret är nu återförenade.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Länge leve kärleken – Carolina Gynning och Viktor Philipson kan inte hålla sig ifrån varandra. 

Men hur gick det egentligen till när de blev ett par igen? 

”Jag tror ingen annan än oss, skulle klara av att vara ihop med oss. Det är galenskap och kreativt kaos nonstop”, berättar Viktor Philipson i ett mejl. 

Kärlekssagan är återupptagen! Entreprenören Carolina Gynning, 41, och kungavännen Viktor Philipson, 34, kunde inte hålla sig ifrån varandra och avslöjade nyligen att de är ett par igen. 

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, säger Carolina Gynning. 

Det var i juni Gynning gick ut med att det hade varit en svår tid och att hon behövde fokusera på sig själv. Uppbrottet kom efter att hon hade varit ihop med Philipson i ungefär ett år. 

– Jag måste fokusera på mina döttrar och mig själv just nu. Separationer är alltid sorgliga och privata. Så det är där jag befinner mig just nu, berättade Gynning då. 

Efter uppbrottet drog entreprenören till sitt älskade Ibiza i Spanien och såg till att leva livet. Hon renade sig själv under en ritual med grodgift och pratade i sin podcast ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” om att hon skulle leva livet på en superstjärnas yacht. 

Men nu är alltså tiden förbi för Viktor Philipson och Carolina Gynning då de var ifrån varandra.

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, berättar Carolina Gynning. 

Hintade om återföreningen

Men att Viktor Philipson och Carolina Gynning har hittat tillbaka till varandra är kanske ingen jätteskräll. Under uppbrottet hintade de flera gånger om att de kanske skulle kunna hitta tillbaka till varandra. 

”Har man älskat någon så slutar man inte att göra det bara så där. Hon är en fantastisk spännande person och vi har haft så kul ihop. Vi får se vad som händer helt enkelt”, skrev Viktor Philipson i ett mejl. 

Efter att Carolina Gynning kom tillbaka från Ibiza syntes hon i Stockholms skärgård och  hennes följare på Instagram började direkt spekulera i om hon träffade sitt ex igen – eftersom att Viktor Philipson hade befunnit sig där hela sommaren. 

Och det var ju precis så det var. Ex-paret smög med sin kärlek som hade blossat upp igen, det berättar Viktor Philipson nu. 

”Vi har träffats några gånger under sommaren när Carro varit hemma från Ibiza och då fattade vi väl rätt snabbt att livet är roligare när vi är tillsammans”, säger kungavännen i ett mejl.

Deras relation är galen och kaotisk – och för dem är det absolut ingenting negativt. 

”Jag tror ingen annan än oss, skulle klara av att vara ihop med oss. Det är galenskap och kreativt kaos nonstop. Precis som man vill ha det”, säger Viktor Philipson. 

https://www.instagram.com/p/CD094qgngxu/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/B62fUzUns-d/?utm_source=ig_web_copy_link

Parets beslut för relationen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.