Daniel Craig gör comeback som James Bond. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWSDaniel Craig gör comeback som James Bond. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Daniel Craig gör comeback som James Bond. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Daniel Craig i "Skyfall" Foto: FRANCOIS DUHAMEL / SKYFALL ©2011 DANJAQ, LLC, UNITED ARTISTS CORPORATDaniel Craig i "Skyfall" Foto: FRANCOIS DUHAMEL / SKYFALL ©2011 DANJAQ, LLC, UNITED ARTISTS CORPORAT
Daniel Craig i "Skyfall" Foto: FRANCOIS DUHAMEL / SKYFALL ©2011 DANJAQ, LLC, UNITED ARTISTS CORPORAT

Så heter den nya James Bond-filmen

Publicerad

För bara några veckor sedan blev det klart att den brittiska skådespelaren Daniel Craig kommer att fortsätta spela agent 007 i ytterligare en James Bond-film.

Den nya filmen beräknas ha premiär den 19 november 2019.

Nu avslöjas vad den 25:e filmen om den brittiska agenten James Bond ska heta. 

Enligt uppgifter ska arbetstiteln vara "Shatterhand" rapporterar The Mirror.

En ny film om den brittiska agenten 007 kommer att ha premiär den 19 november 2019. Det blev nyligen klart att Daniel Craig, 49, kommer att fortsätta att spela rollen som James Bond.

Den nya filmen blir den 25:e som handlar om MI6 agenten och hans uppdrag att rädda världen från avskyvärda skurkar.

Nu avslöjar tidningen The Mirror vad den nya filmen ska heta – den ska enligt tidningen ha arbetstiteln "Shatterhand."

LÄS MER: Nya James Bond-filmen med Daniel Craig släpps 2019

 

Daniel Craig som James Bond i den senaste filmen "Spectre" från 2015. Foto: SUPPLIED BY LMK / SUPPLIED BY LMK LANDMARK MEDIA LTD

 

Nya James Bond-filmen "Shatterhand" spelas in i Kroatien

James Bond-filmerna har spelats in på flera platser runtom i världen, och i "Shatterhand" verkar det som att MI6-agenten befinner sig mestadels i Kroatien. Scener till den nya filmen ska även spelas in i södra Frankrike och Japan.

Den nya James Bond-filmen startar med en polisjakt som går fel medan en skådespelare med ett smutsigt förflutna leder Bond till hans slutmål.

– Manusförfattare till Bond tror att det kan bli en perfekt uppföljning till "Spectre." De hoppas att filma i Kroatien nästa år, säger en uppgiftslämnare till The Mirror.

Några bekanta ansikten som dyker upp i den nya filmen är Christoph Waltz och Dave Bautista. De kommer att återkomma som skurkar – som de spelade i den senaste filmen "Spectre" från 2015.

Manuset till "Shatterhand" ska skrivits med inspiration från James Bond-filmerna "Man lever bara två gånger" och "I hennes majestäts hemliga tjänst." I filmerna från 1960-talet spelar Sean Connery och George Lazenby (som enbart gjorde en film som agent 007) huvudrollen som James Bond.

LÄS MER: Daniel Craig gör comeback som James Bond i nya filmen 

 

Daniel Craig gör en femte film som brittiska agenten James Bond

Han skulle vara klar efter fyra filmer, men skådespelaren Daniel Craig bestämde sig trots allt för att göra en femte film.

Det var bara några månader sedan som den brittiska skådespelaren berättade att det inte fanns en chans att han skulle göra comeback som agent 007 i nästa James Bond-film.

– Jag skulle hellre skära mig i handlederna. Allt jag vill är att gå vidare, sa han då.

Nu kommer Daniel Craig synas som James Bond i den nya filmen som har beräknas ha premiär i november 2019.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag