Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så har Zellwegers ansikte förändrats

2003: Filmer som "Bridget Jones dagbok", "Chicago" och "Åter till Cold Mountain" gjorde Renée Zellweger till superstjärna.
Foto: AP
2006.
2007.
2010.
2012.
2013. Med uppspärrade ögon dök Zellweger upp under ett modeevent som Armani anordnat i New York. "Botox hindrar hennes ögonbryn och panna att skapa hennes karaktäristiska look", sa en expert.
Foto: Stella Pictures
2014.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.Dolly Parton 1964. Ung och naturlig.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.Dolly Parton 2012. Oldie but goldie?
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.1997. Goldie Hawn på premiär i Beverly Hills.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.2014. Sjutton år senare ser hon nästan likadan ut.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.1968. Priscilla Presley med Elvis och Lisa-Marie.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.2014. Att Priscilla fyller 70 nästa år syns inte.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.2012. Ashley Judd, en 43-åring som alla andra.
VI VILL INTE HELLER ÅLDRAS.2014. Hoppsan! Har hon uppfunnit en tidsmaskin?
...MEN VI BOTOXVÄGRAR.Cate ­Blanchett, 44, i Vouge."Vem vill ha ett ansikte som inte har sett eller levt ordentligt?"
...MEN VI BOTOXVÄGRAR.Tina Fey, 43, i New York Post."Botox är inget för mig. Jag tror det är dåligt."
...MEN VI BOTOXVÄGRAR.Penelope Cruz, 39, till pressen i Cannes."Jag vill ­aldrig vara rädd för att åldras. För­ändring är bra."
...MEN VI BOTOXVÄGRAR.Kate ­Winslet, 38, i Glamour magazine."Det finns inget på min kropp som jag hatar eller vill ändra genom kirurgi."
1 / 19

Botox eller kniven?

Med sin kisande sängkammarblick och runda äppelkinder gav hon "Bridget Jones" ett ansikte.

Nu undrar många vad Renée Zell­weger har gjort med sina karaktäristiska drag - som tycks suddas ut i takt med den stigande åldern.

De senaste åren har det varit tyst om skådespelerskan Renée Zellweger, 44. Men mycket verkar ha hänt bakom kulisserna.

När hon i höstas dök upp på en modetillställning i New York var det många som höjde på ögonbrynen.

"Har Bridget Jones lagt sig under kniven utan att vi vetat om det?", skrev kändisbloggaren Perez Hilton - och spekulationerna var i gång.

Experter eniga

Många plastikkirurger är överens om att skådespelerskans utseende förändrats och att hon - liksom många andra - tycks ha fallit för Hollywoods favoritgift, botox.

- Det verkar som att hon har injicerat botox, vilket hindrar hennes ögonbryn och panna att skapa hennes karaktäristiska look, säger doktor Anthony Youn, flitigt anlitad av kändisar som vill "fixa till" sitt utseende, till nyhetssajten Radaronline.

Med uppspärrade ögon och slätt ansikte dök en avmagrad Renée Zellweger, 44, upp på en välgörenhetsgala i mars. På sociala medier och nöjessajter var många var överens: någonting har hänt med hennes karaktäristiska blick och ansiktsuttryck.

Extremt slimmad

Hennes persikohy och förvånansvärt släta panna väckte än en gång misstankar om att skådespelerskan gjort ett besök hos doktor Botox.

De tretton kilona som hon lade på sig inför sin hyllade roll som Bridget Jones är sedan länge försvunna. I stället är det en extremt slimmad skådespelerska som nu dyker upp på röda mattan.

Renée Zellweger tillbakavisar att hon skulle lida av en ätstörning.

- När du läser artiklar om att du svälter dig själv eller att du är anorektisk, känns det väldigt orättvist och jag blir besviken, säger hon till brittiska tidningen Daily Express.

Eventuella skönhetsoperationer ville hon dock inte kommentera.

Renée Zellweger

Ålder: 44. Familj: Pojkvännen Doyle ­Bramhall, låtskrivare och ­gitarrist. Bor: Har hus i exklusiva Hamptons på Long Island, New York. Aktuell: Spelar in filmen "The whole truth" med Daniel Craig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.