Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så här svarar Kiefer Sutherland på kritiken

Freddie Prinze Jr. sågar nu Kiefer Sutherland. Skådespelarna medverkade båda i den åttonde säsongen av tv-serien "24". Här syns Sutherland på årets Comic-Con i San Diego.
Foto: Rex
Skådespelaren Freddie Prinze Jr.
Foto: Stella pictures
Kiefer Sutherland som Jack Bauer på en bild från "24: Live another day".
Foto: Fox

Freddie Prinze Jr. totalsågar Kiefer Sutherland.

Skådespelaren hävdar att "24"-stjärnan var berusad på inspelningen av serien - påståenden som nu förnekas.

- Kiefer var inget annat än professionell, säger en uppgiftslämnare till TMZ.com.

Freddie Prinze Jr. hade en av de större rollerna i den åttonde säsongen av "24". Som karaktären Cole Ortiz spelade han in flera betydelsefulla scener med Kiefer Sutherland.

Tydligen var det en mardröm.

Freddie Prinze Jr. säger nämligen i en amerikansk radioshow:

- Jag hatade varje sekund. Jag ville lämna branschen efter det.

- Kiefer är världens mest oprofessionella snubbe. Det är inte jag som snackar skit. Jag kan säga det till honom. Jag tror att alla som har jobbat med honom har sagt så.

Såg till att folk fick sparken

Nu utvecklar personer nära Freddie Prinze Jr. kritiken mot Sutherland.

Till TMZ.com säger en uppgiftslämnare att Kiefer regelbundet dök upp på inspelningen berusad, vilket gjorde att övriga skådisar ofta fick vänta utan något att göra. Freddie Prinze Jr påstår också att Sutherland ska ha fått flera utbrott samt sett till att de personer som han inte gillade fick sparken.

"Önskar honom all lycka"

Kiefer Sutherlands talesperson till TMZ.com:

- Det var mer än fem år sedan Kiefer arbetade med Freddie Prinze Jr. och detta är första gången som han hör något om detta. Kiefer gillade att jobba med Freddie och önskar honom all lycka.

En person på amerikanska Fox, som sände och producerade "24" och "24: Live another day", menar att Kiefer var ytterst professionell och är älskad av alla som har jobbat med honom.

- Det är så konstigt att Freddie säger så här efter fem år. Vi kunde inte ha gjort mer "24" om Kiefer vore så som Freddie beskriver.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.