Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så har stjärnorna isolerat sina barn – under alla år

Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Catherine Zeta-Jones och Carys Zeta Douglas. Foto: RICHARD BUXO / SPLASH NEWS / RICHARD BUXO / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Sonen Cameron Douglas tillsammans med Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones. Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PIP/LANDMARK MEDIA / PIP/LANDMARK MEDIA WWW.LMKMEDIA.COM

Att växa upp i Hollywood är inte alltid lätt – och skådespelarparet Catherine Zeta-Jones och Michael Douglas har valt en annan väg för sina två barn.

Stjärnorna har valt att skydda barnen helt – och skärmat av dem från uppmärksamheten.

– De har på ett sätt blivit flyttade från Hollywoods galna värld, berättar hon för Entertainment tonight.

Catherine Zeta-Jones, 49, och maken Michael Douglas, 74, har varit gifta i 18 år – och tillsammans har de nu 18-åriga sonen Dylan Michael och 15-åriga dottern Carys Zeta Douglas. 

Som ett av Hollywoods mest omtalade kändispar har de lång erfarenhet av underhållningsbranschen och gör allt vad som krävs för att skydda barnen från kändisskapets baksidor. För att bygga upp en bra grund för sina barn att stå på har de valt att skydda dem helt – och har isolerat dem från Hollywood.

– De har på ett sätt blivit flyttade från Hollywoods galna värld och till och med den galna världen på Manhattan. Tonåringarna här på Manhattan, det finns en mognad som kommer för fort tror jag, berättar Catherine Zeta-Jones i en intervju med Entertainment tonight. 

Catherie Zeta Jones: "Har skärmat av dem"

Trots att de har gjort sitt bästa för att hålla barnen borta från uppmärksamheten har de båda valt att gå in i sina föräldrars fotspår.

 – Vi har på sätt och vis skärmat av dem, men de är otroligt mogna för deras unga ålder. Jag tror att vi har haft tur, berättar hon.

https://www.instagram.com/p/BoKw3-nggLD/

Dottern Carys Zeta Douglas har nyligen påbörjat sin modellkarriär och har tidigare berättat att hon siktar högt även som skådespelerska.

– Det är jobbigt att jag alltid måste bevisa att jag kan för människor, att jag inte är mina föräldrars dotter, har hon berättat i en intervju med Town & Country tidigare.

Hon berättade då också att hon under sin uppväxt i Bermuda inte kände till att hennes pappa var skådespelare. 

– Jag trodde att min pappa jobbade med att tillaga pannkakor, jag hade ingen aning om att han var en skådespelare, helt uppriktigt, berättade hon då.