Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så här hindrade TV4 mer hångel: "Stege"

Klas Karlsson och Sandra fick äntligen tid ensamma i "Bonde söker fru". Naturligtvis kunde de då inte undvika att pussas. Foto: TV4

Här får Klas Karlsson äntligen känslokyssa Sandra i "Bonde söker fru".

Men efter de intensiva pussarna satte TV4 stopp för mer hångel.

- När vi åkte hem så satte filmteamet en stege mellan oss i baksätet så att det inte skulle bli något fortsatt hångel i bilen, säger Sandra till Expressen.se.

Det var i onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" som tittarna fick se hur Klas Karlsson tog med sig beundrarinnan Sandra på en av de sista av hans dejter under sommarens inspelning.

Skratt och mys blev det - men också ivriga kyssar.

– Vår dejt var helt magisk från början till slut. Det var allting som man läser i en romantisk bok, berättar Sandra för Expressen.se och fortsätter:

– Det hade legat i luften, men det här var ju sista chansen att verkligen visa hur man kände. Det fanns ingen anledning att sitta där och låtsas eller vara blyg, utan det var bara att kasta in hjärtat och hoppas att det skulle gå bra.

"Släpp loss lite"

Klas Karlsson berättar.

- Vi hade gått och tittat på varandra länge, men inte gett uttryck för känslorna. Och på de andra dejterna hade de andra tjejerna varit med, men nu kunde man släppa loss lite. Det var jättehärligt, kamerorna bara försvann. Det var helt underbart, allt var jättebra.

- Jag har aldrig haft en sådan dejt i hela mitt liv. Det här var ett drömscenario.

"Hon låg och sov"

Efter pusstunden åkte Klas och Sandra samt kamerateamet tillbaka till bondens gård.

Då gjorde TV4 sitt allt för att hindra att kysskänslorna skulle bubbla upp igen.

– När vi åkte hem i bilen så satte filmteamet en stege mellan oss i baksätet, så att det inte skulle bli något fortsatt hångel i bilen.

Den andra av Klas kvarvarande beundrarinnor, Sanna, var inte vaken när han och Sandra kom hem från den romantiska dejten.

– Nej, det var hon inte. Hon låg och sov. Men det är klart att hon förstod att något hade hänt, säger Sandra.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!