Vad kommer vi egentligen få se i kvällens final av Talang? Foto: TV4Vad kommer vi egentligen få se i kvällens final av Talang? Foto: TV4
Vad kommer vi egentligen få se i kvällens final av Talang? Foto: TV4
Tanken bakom den märkliga klädseln kommer avslöjas i kvällens program. Foto: TV4Tanken bakom den märkliga klädseln kommer avslöjas i kvällens program. Foto: TV4
Tanken bakom den märkliga klädseln kommer avslöjas i kvällens program. Foto: TV4

Så här har du aldrig sett David Batra förut

Publicerad

Inför gårdagens final av “Talang” släpptes ett par oväntade bilder som föreställer en av jurymedlemmerna i minst sagt annorlunda kläder.

– Alla som känner mig vet att jag har snudd på panikångest när det kommer till sång och dans, berättar David Batra.

 

Förväntningarna inför kvällens final är skyhöga. Nervositeten hos de tävlande är ett faktum – men från juryns sida verkar det mest komma skämt och skoj.

Klätt ut sig

Nu har två bilder, varav en på Talangs Instagramkonto, publicerats föreställandes David Batra i en minst sagt annorlunda klädsel.

https://www.instagram.com/p/BUR6f7VDJhc/?taken-by=tv4talang

Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 för Talang, berättar om de höga förväntningarna inför kvällens final:

– Vi har alla för avsikt att göra den bästa finalen i Talangs historia och det innefattar förutom grymma tävlande bland annat att jurymedlemmen David Batra, som tillsammans med sin kollega LaGaylia Frazier, ger sig på ett R&B-nummer och därmed verkligen tar klivet ur sin comfort zone.

"Förvånande att jag överhuvudtaget kan gå"

David Batra känner sig en smula nervös inför framträdandet:

– Alla som känner mig vet att jag har snudd på panikångest när det kommer till sång ch dans. Johan Glans tycker att jag saknar så mycket taktkänsla att det är förvånande att jag överhuvudtaget kan gå, berättar den skånska komikern och fortsätter:

– Talang handlar ju om att visa en ny sida av sig själv och äntligen får jag chansen att visa att jag egentligen är en R&B-stjärna från ghettot som fram till nu varit fångad i en medelålders skånsk komiker.

Skämtet mot Bard

David Batra verkar inte ha legat på latsidan när det kommer till att skämta. I en video som publicerades på hans Instagramkonto i eftermiddags kan vi se Alexander Bards reaktion när han upptäcker att David har täckt hans bil i post it-lappar – och dessutom snuskat till det lite:

https://www.instagram.com/p/BUR82ubF4Xl/?taken-by=davidbatra

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag