Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så här firas nyåret i rutan

Ring, klocka ring - så här klingas det nya året in i rutan!
I TV4 är det Josefin Crafoord som firar tolvslaget med tittarna.
I SVT1 är det Agneta Bolme Börjefors som leder det traditionella firandet från Skansen.

FAKTA

JOSEFIN CRAFOORD
Ålder: 32.
Bor.
Stockholm.
Familj: Pojkvännen Martin Aliaga, 33, Rode-rick, 10, Charlie, 11 månader.
Bakgrund: Programledare i ZTV från 19 års ålder, "Silikon" i TV3, hallåa i TV4, programledare för "Paradise hotel", TV4.

Bli inte rädd om någon skäller - Josefins chihuahua Annelie är nämligen också med på nyårsfesten. - Men mest har hon varit väldigt snäll. Hon har mest lagt sig i någons knä och sovit. Folk tror väl att jag tagit med en uppstoppad hund till studion, säger Josefin Crafoord och avslöjar därmed att nyårsfirandet i TV4 är inspelat i förväg. - När jag tackade ja tyckte jag det var okej att jobba på nyårsafton, men det är klart det är skönt att vara ledig. Min son Charlie är bara 11 månader så det blir ett lugnt firande.

Med Lucette

Tolvslaget i rutan delar hon med kollegan Lucette Rådström. - Vi firar med bubbel och konfetti, räknar ner och skålar in det nya året tillsammans med våra gäster. Under nyårsafton medverkar David Hellenius från "Hey baberiba" och Måns Zelmerlöw från "Idol". SVT1 bjuder på traditionellt firande direkt från Skansen i Stockholm. - Det är fantastiskt på Skansen. Det kan var minus 20 grader och folk kommer ändå dit. Det är ett uppdrag jag gör med glädje, jag kan inte tänka mig ett bättre firande, säger Agneta Bolme Börjefors.

Visar filmer

I TV3 leder Hasse Aro och Renée Nyberg tittarna genom kvällen. Vid tolvslaget får de besök av Måns Möller, som blir en av TV3:s profiler under 2006. Den som tycker nyårsfirande är överskattat kan zappa in Kanal 5, där filmen "Shakespeare in love" rullar rakt in i nya året som vore det vilken lördag som helst. Samma sak i SVT2, som visar filmklassikern "Härifrån till evigheten".
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!