Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så här firar tv-profilen sista dagarna i frihet

Förra sommaren åtalades "The Real Housewives of New Jersey"-paret Teresa och Joe Giudice för att ha lurat till sig flera miljoner dollar i olika bedrägerier. Foto: Gary He
"Teresa är skräckslagen. Hon litar inte på att Joe kan ta hand om flickorna. Teresa tycker att det känns som en jobbig dröm", säger en källa.
Foto: Nancy Kaszerman

Om mindre än två veckor åker tv-stjärnan Teresa Giudice i fängelse.

Hon och maken Joe dömdes tidigare i år för att ha begått miljonbedrägerier.

Så här spenderar Teresa sina sista dagar i frihet.

Förra sommaren åtalades "The Real Housewives of New Jersey"-paret Teresa och Joe Giudice för att ha lurat till sig flera miljoner dollar i olika bedrägerier.

Paret ska bland annat ha ljugit i låneansökningar, undanhållit tillgångar i ett konkursmål och förberett bedrägeri – med en sammanlagd vinst på nära 40 miljoner kronor.

I oktober i år dömdes de båda till långa fängelsestraff. Joe dömdes till 41 månader i fängelse och Teresa till 15 månader, skrev CNN i samband med domen.

Då paret har fyra döttrar ska de avtjäna sina straff i skift, och den första att fängslas är Teresa som börjar avtjäna sitt straff redan om mindre än två veckor, skriver brittiska Daily Mail.

"Är skräckslagen"

För att få ut det mesta av sina sista dagar i frihet tittade Teresa på en konsert med sin 13-åriga dotters grupp 3KT i fredags, skriver tidningen. Och trots att fängelset närmar sig med stormsteg ska hon ha sett väldigt glad ut där hon, tillsammans med maken Joe och dottern, poserade tillsammans på flera fotografier.

Enligt en källa till sajten Hollywoodlife är Terese däremot allt annat än lugn.

– Teresa är skräckslagen. Hon litar inte på att Joe kan ta hand om flickorna. Teresa tycker att det känns som en jobbig dröm. Mängder av tårar är inblandade, säger källan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!