Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beck-stjärnan går inte att känna igen på nya bilden

För alla "Game of Thrones"-fans är han Tormund Giantsbane med det stora yviga skägget.

Nu visar den norske skådepelaren Kristofer Hivju upp en helt ny bild av sig själv – utan skägg. Och fansen håller på att tappa hakan.

"Mannen har inget skägg", skriver han till bilden på Instagram.

"Game of Thrones"-fansen som följer skådespelaren Kristofer Hivju på Instagram fick en rejäl överraskning när skådisen laddade upp en ny bild på sig själv.

Tv-publiken som är van att se stjärnan med ett stort yvigt rött skägg på hakan fick se något helt annat – en alldeles renrakad Kristofer Hivju.

"Mannen har inget skägg" skriver han till bilden och fansen älskar det nya inlägget som har gillats över 36 000 gånger.

LÄS MER: Därför nobbar "Game of Thrones" Gotland 

"Game of Thrones"-skådespelaren hyllas

De som är oroliga för att "Game of Thrones"-skådespelaren har tagit fram rakhyveln kan troligtvis andas ut. I och med att skådisen använder hashtaggen "ThrowbackThursday" avslöjar han att det är en gammal bild – och inte ett bevis på att han skulle ha förändrat sitt utseende drastiskt.

Bland kommentarerna syns mest hyllningar till stjärnans utseende, men många saknar ansiktsbehåringen.

"Du är mycket snyggare med skägget", "Det tog lång tid innan jag såg att det var du" och "Raka dig aldrig", är några av kommentarerna till bilden.

 

https://www.instagram.com/p/BTrd21igVHA/?taken-by=khivju

LÄS MER: Första bilderna från ”Game of Thrones” säsong 7 

Den norska skådespelaren Kristofer Hivju är förutom sin roll som Tormund Giantsbane i "Game of Thrones" känd från Ruben Östlunds film "Turist" och som Steinar Hovland i den 32:a Beck-filmen "Beck – Steinar".

De senaste dagarna har det även kommit uppgifter om att HBO har fyra olika ”GoT”-projekt i utveckling. Skulle ett eller flera eller alla av de fyra ”Game of thrones”-projekten som nu är under utveckling få grönt ljus blir det första gången som HBO gör en spin-off på en av kanalens tv-succér.