Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så här blir Madeleines nya babyliv i New York

I väntans tider. De senaste veckorna har prinsessan Madeleine passat på att vara mer ledig än vanligt. Här är hon ute på promenad tillsammans med Chris O'Neill.
Foto: Axel Öberg
Har flyttat. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har slagit till på en ny rymligare våning för att få plats med den nya familjemedlemmen.
Foto: Axel Öberg
Trotsade SNöStormen. Prinsessan Madeleine ute på promenad med Chris O'Neill. De tog en gemensam fika på ett café, bara ett kvarter från lägenheten.
Foto: Axel Öberg

NEW YORK. Här laddar Madde och Chris för familjelivet i sina nya kvarter.

Paret har köpt en rymligare våning på en av Manhattans mest exklusiva adresser, kan Expressen avslöja.

Hemmet beskrivs som ett lyxkomplex med gym, vinkällare och takterrass.

Så blir Maddes nya hem

Området

Området är ett av de mest eftertraktade områdena i hela New York i närheten av Central Park. I området finns fler populära restauranger, kaféer och butiker.

Byggnaden

Byggnaden har lägenheter med två-rum-och-kök upp till sex-rum-och-kök. Enligt uppgift till Expressen är alla lägenheter i byggnaden sålda utom penthouset högst upp i huset. I byggnaden finns ett fitnesscenter, ett bibliotek, en vinkällare och en takterrass med en öppen spis under bar himmel.

Inredningen

Köksbänkarna är tillverkade av italiensk marmor, Badrummen är utrustade med badkar, med skräddarsydda tillval och bänkskivor i italiensk marmor.

Entrén är så pampig att det lika gärna hade kunnat vara ett 5-stjärnigt lyxhotell.

Här, i ett av Manhattans mest eftertraktade kvarter, har prinsessan Madeleine och hennes Chris O'Neill slagit till på en ny rymligare våning för att få plats med den nya familjemedlemmen - bebisen som beräknas att födas runt 25 februari.

För Madeleine har det varit viktigt att hinna få ordning i lägenheten i god tid innan hon blir mamma - och det har tagit tid.

Enligt företaget som säljer lägenheterna är varje hem unikt och allt skräddarsys för att uppfylla de boendes drömmar.

Flera tomma lägenheter

Köparna får själva välja mellan hundratals olika materialval, färger och tillval, allt från färg på marmorn i badrummen (ett till varje sovrum) till köksutrustning och dörrknopparna i största sovrummet, det så kallade "master bedroom".

Huset är så nybyggt att flera av lägenheterna fortfarande står tomma.

De första gästerna började flytta in i somras men enligt uppgifter till Expressen har prinsessparet inte varit bosatt i lägenheten mer än några månader och både Chris O'Neill och Madeleine är fortfarande skrivna på sin gamla adresser.

Byggnaden ligger inte långt från Central Park, i ett område där även mer ordinära lägenheter går för många miljoner dollar. Just denna byggnad beskrivs som ett lyxkomplex med fullständig service. Lobbyn är bemannad dygnet runt och personalen hjälper de boende med allt praktiskt som att leverera deras nytvättade kläder. Dessutom finns en gemensam vinkällare, ett fitnesscenter, ett bibliotek som ser ut att vara hämtat ur ett inredningsmagasin och en stor möblerad takterass högst upp i byggnaden där de boende kan samlas kring en öppen spis.

Födseln beräknad till 25 februari

Hovet bekräftade att Madeleine väntar en dotter efter att Svensk Damtidning avslöjat att prinsessan berättat nyheten för sina vänner på en sajt där man fyller i önskemål om presenter till sina nyfödda barn. Förlossningen är beräknad till den 25 februari.

De sista veckorna har Madeleine passat på att vara ledig mer än vanligt och tillbringat mycket tid i hemmet. Även Chris verkar ha mycket fritid. I veckan trotsade de snöstormen för en gemen sam fika på ett café känt för sitt hembakade bröd, bara ett par kvarter från lägenheten.

Ute på promenad

Efteråt gjorde Madeleine sin man sällskap när han rökte en cigarett utanför huset. Madeleine har även varit ute på kortare promenader i sitt nya område och passat på att göra sig fin. Häromdagen tillbringade hon en hel eftermiddag på en skönhetssalong specialiserad på nagelvård.

Även Chris går ärenden innan bebisen kommer och har bland annat besökt banken och flera olika butiker i området.

Kungaparet flyger in

Enligt uppgifter till Extra och Svensk Damtidning kommer prinsessan Madeleine troligtvis att föda på sjukhuset New York-Presbyterian/Weill Cornell på Upper East, där läkaren Ilana Brownstein som följt henne under graviditeten arbetar.

I samband med födseln flyger kungaparet över till New York för att stötta sin dotter och träffa sitt nya barnbarn.

I onsdags tackade prinsessan Madeleine för alla hälsningar och positiv energi hon fått på Facebook under sin graviditet och på Alla hjärtans dag uppmuntrade hon sina följare att skicka en kärlekssång till någon de älskar via välgörenhetsorganisationen Childhoods projekt Thank You.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.