Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så gick det sen för "Gladiatorerna"

Plexus, Amber, Zeke och Elektra - de blev alla rikskända i TV4-succén "Gladiatorerna".

Men vad hände med dem sedan?

Det här gör gladiatorerna i dag, skriver Hänt.

Atlas - Roger Zapfe

Foto: / ENGSTRÖM THOMAS

Roger Zapfe, i dag 60 år gammal var gladiatorn "Atlas" i "Gladiatorerna" 1999-2002. Efter det sågs han i filmen i "Hundtricket" (2002) och serien "Torpederna" (2004). Han har också varit ubåtskapten, och jobbar i dag som konsult inom Försvarsmakten.


Foto: JULIA DANSARIEAmber - Elin Sundell Nilsson

Foto: FOTO FRÅN TV4 / TV4

Elin Sundell Nilsson var gladiatorn "Amber" i tv-programmet 1999-2004. Nu har Nilsson hunnit fylla 37 år och jobbar på Adidas group som key account manager. Hon är också gift och har tre barn.


Foto: ERIKA STENLUND


Indra och Zeke - Linda Ekwall och Kim Justin

Foto: FOTO: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4
Foto: BJÖRN LUNDBERG

Gladiatorerna "Indra" och "Zeke", egentligen Linda Ekwall och Kim Justin var båda med i "Gladiatorerna" 1999-2002 respektive 2000-2002. De två blev snabbt ett par privat, men bara två dagar efter att paret förlovat sig 2002 omkom de båda i en bilolycka norr om Stockholm. Parets bil kraschade in i en mötande lastbil, och Kim avled på plats. Linda fördes akut till sjukhus, där hon senare avled.

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Elektra - Isabella de Salareff

Foto: / GRATISBILD

Isabella de Salareff spelade gladiatorn "Elektra" i programmet säsong 1-5. Nu har hon hunnit fylla 54 år och bor i Göteborg, där hon jobbar inom mode. Efter att ha varit med i "Gladiatorerna" så tävlade Isabella flera gånger i TV4:s "Fångarna på fortet".Foto: FOTO: MATS HÖGBERG/TV4 / TV4


Plexus - Johan Oldenmark

Plexus.
Foto: FOTO: PETTER KARLBERG/TV4 / OKÄND

Den "glada gladiatorn" Plexus spelades av Johan Oldenmark 1999-2004, med en snabb comeback 2015. I dag är han 57 år, och jobbar som konferencier, föreläsare och festfixare.


Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND

Prime - Mikael Hollsten

Foto: ANNIKA AF KLERCKER

Mikael Hollsten spelade gladiatorn "Prime" i serien 2012-2015, och gick därefter vidare till att bli personlig tränare i "Biggest loser". Han är också vän med Danny Saucedo som han har podcasten "Tänka högt" med.


Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

Tor - Mikael Spreitz

Foto: ANNIKA AF KLERCKER


Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Under två säsonger av "Gladiatorerna" spelade Mikael Spreitz gladiatorn "Tor", och har utöver det spelat Lisbeth Salanders halvbror i "Millenium"-trilogin. Han har också medverkat i "Johan Falk" och "Arne Dahl".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.