Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så gick det sen för "Gladiatorerna"

Plexus, Amber, Zeke och Elektra - de blev alla rikskända i TV4-succén "Gladiatorerna".

Men vad hände med dem sedan?

Det här gör gladiatorerna i dag, skriver Hänt.

Atlas - Roger Zapfe

Foto: / ENGSTRÖM THOMAS

Roger Zapfe, i dag 60 år gammal var gladiatorn "Atlas" i "Gladiatorerna" 1999-2002. Efter det sågs han i filmen i "Hundtricket" (2002) och serien "Torpederna" (2004). Han har också varit ubåtskapten, och jobbar i dag som konsult inom Försvarsmakten.


Foto: JULIA DANSARIEAmber - Elin Sundell Nilsson

Foto: FOTO FRÅN TV4 / TV4

Elin Sundell Nilsson var gladiatorn "Amber" i tv-programmet 1999-2004. Nu har Nilsson hunnit fylla 37 år och jobbar på Adidas group som key account manager. Hon är också gift och har tre barn.


Foto: ERIKA STENLUND


Indra och Zeke - Linda Ekwall och Kim Justin

Foto: FOTO: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4

Foto: BJÖRN LUNDBERG

Gladiatorerna "Indra" och "Zeke", egentligen Linda Ekwall och Kim Justin var båda med i "Gladiatorerna" 1999-2002 respektive 2000-2002. De två blev snabbt ett par privat, men bara två dagar efter att paret förlovat sig 2002 omkom de båda i en bilolycka norr om Stockholm. Parets bil kraschade in i en mötande lastbil, och Kim avled på plats. Linda fördes akut till sjukhus, där hon senare avled.

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Elektra - Isabella de Salareff

Foto: / GRATISBILD

Isabella de Salareff spelade gladiatorn "Elektra" i programmet säsong 1-5. Nu har hon hunnit fylla 54 år och bor i Göteborg, där hon jobbar inom mode. Efter att ha varit med i "Gladiatorerna" så tävlade Isabella flera gånger i TV4:s "Fångarna på fortet".Foto: FOTO: MATS HÖGBERG/TV4 / TV4


Plexus - Johan Oldenmark

Plexus.
Foto: FOTO: PETTER KARLBERG/TV4 / OKÄND

Den "glada gladiatorn" Plexus spelades av Johan Oldenmark 1999-2004, med en snabb comeback 2015. I dag är han 57 år, och jobbar som konferencier, föreläsare och festfixare.


Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND

Prime - Mikael Hollsten

Foto: ANNIKA AF KLERCKER

Mikael Hollsten spelade gladiatorn "Prime" i serien 2012-2015, och gick därefter vidare till att bli personlig tränare i "Biggest loser". Han är också vän med Danny Saucedo som han har podcasten "Tänka högt" med.


Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

Tor - Mikael Spreitz

Foto: ANNIKA AF KLERCKER


Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Under två säsonger av "Gladiatorerna" spelade Mikael Spreitz gladiatorn "Tor", och har utöver det spelat Lisbeth Salanders halvbror i "Millenium"-trilogin. Han har också medverkat i "Johan Falk" och "Arne Dahl".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.