Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så gick det sen - "Biggest loser" 2010

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Karl Fredrik Jonsson, 28, Kungälv Vägde: 169,6 kg Vägde efter programmet: 94,1 Väger nu: "Mellan 90-95" kg – Det var en jättebra grej. Jag tog mig tillbaka helt och hållet i livet, från att ha varit ganska illa däran innan. Det var livsnödvändigt. Testerna innan visade att det var katastrof, något jag inte visste om. Jag är väldigt nöjd över att ha varit med och fortsätter leva nyttigt.
Maria Forsberg, 26, Jönköping Vägde: 114,5 kg Vägde efter programmet: 80,3 kg Väger nu: "Pendlar ett par kilo upp sedan programmet". – Det var nödvändigt och super. Jag fick ett nytt tankesätt och vetskapen att jag klarar så mycket mer än jag tror.
Rune Johansen, 43, Götene Vägde: 130 kg Vägde efter programmet: 80,6 Väger nu: 92 kg – Det var jätteroligt att vara med, jag har fått ett helt nytt liv. Man fick bra hjälp och slapp tänka på annat än sig själv. För mig var det en början på något jag tror att jag aldrig klarat av annars. Efter jul väger jag 92, några kilon tyngre än jag borde. Men det är inget jag inte kan ta tag i själv.
Fredrik Zell, 33, Stockholm Vägde: 125,5 kg Vägde efter programmet: 92,7 kg Väger nu: 90 kg – Programmet har hjälpt mig väldigt mycket. Det förändrade mitt liv fullständigt. Jag håller vikten och har till och med gått ner mer än efter finalen
Sofia Solnevik, 41, Moheda. Vägde: 127,4 kg Vägde efter programmet: 102,7 kg Väger nu: "Vet ej" – Det var en häftig upplevelse som gav mig en otrolig lärdom. Jag fick stor insikt. Jag har haft lite problem att hålla vikten sen jag var med, har jag märkt på mina kläder. Men jag har inte stått på en våg som i somras, så jag har inte en aning om hur mycket jag väger i dag.
Terese Lagerholm, 29, Handen Vägde: 114,2 kg Vägde efter programmet: 88,8 kg
Foto: Foto: Morgan Norman
René Fröslev, 39, Höllviken. Vägde: 177,9 kg Vägde efter programmet: 140,4 kg Väger nu: "Ungefär 140 kilo" – Det var jättebra för mig att vara med. Jag tappade 40 kilo, vilket var fantastiskt. Det var duktiga tränare och bra program och min medverkan förändrade mitt liv, minst sagt. Jag fortsätter leva så hälsosamt jag kan, undviker socker och annat som är skadligt för mig.
Foto: Stefan Forsell
Peter Blom, 31, Torshälla. Vägde: 140 kg Vägde efter programmet: 110,5 kg Väger nu: 100 kg – Jag tyckte det var en mycket lärorik period. Jag har hållit vikten och fortsatt gå ner, efter finalen vägde jag 110 kilo och i dag väger jag 100. Jag äter rätt, tränar när jag hinner. Nu förtiden kör jag långtradare så det är lite svårt att hinna träna. Men jag äter rätt och tar med mig matlåda.
Sara Paradis, 37, Stockholm Vägde: 101,2 kg Vägde efter programmet: 102 kg Väger nu: "93 kilo innan jag blev gravid" – Man fick sig en tankeställare. Jag lever inte lika sunt som min man, Fredrik, jag hoppas kunna göra det snart. Men att vara med hjälpte mig mycket. Just nu är jag gravid, och då är det svårt att gå ner i vikt. Men efter min medverkan i programmet fortsatte jag gå ner i vikt.
Emelie Törnquist, 28, Stockholm Vägde: 98,8 kg Vägde efter programmet: 84,5 kg Väger nu: "Pendlar två-tre kilo upp och ner". – Det var kul. Jag lärde mig så mycket och har lyckats hålla vikten. Det var guld värt att få vara med.
Mattias Spogardh, 26, från Leksand Vägde: 206, 6 kg Vägde efter programmet: 161,1 kilo Väger: "Pendlar mellan 165-170" – "Biggest Loser" är det absolut bästa jag varit med om i hela mitt liv. Det gav mig en ny chans att få tillbaka något jag inte haft på hur många år som helst. Jag har gått upp 10 kilo sedan finalen, men jag skulle vilja påstå att jag håller det någorlunda i alla fall. Mitt mål är att komma ner till 110 kilo.
Linn Forsberg, 26, Jönköping Vägde: 106,3 kg Vägde efter programmet: 75,3 kg Väger nu: "Det vill jag inte berätta" – Jag är väldigt nöjd med att ha varit med i Biggest Loser. Men man måste hålla viljan uppe även efter programmet, det är väldigt lätt att falla tillbaka, man måste tänka på den hela tiden. Jag är nöjd med hur jag ser ut och hur mycket jag väger.
Foto: Stefan Forsell
Florence Brunberg Johansen, 58, Götene Vägde då: 101 kg Vägde efter programmet: 67,5 kg Väger nu: 66 kg – Jag hade hållit på ett helt liv och vara överviktig, jag hade gjort precis allt utan att lyckas. Men att komma hemifrån och fokusera på sig själv hjälpte mycket. Det var inte kul, men väldigt nödvändigt. Jag ångrar att jag inte kämpade mig kvar längre.
Liselott Brinell, 45, Moheda Vägde: 111,9 kg Vägde efter programmet: 90,2 kg Väger nu: 95 kg – Det var en av de bästa saker jag gjort. Att få vara på ett slott i sex veckor och inte behöva ta ansvar än över det du gör är få förunnat. Att bara fokusera fullt på sig själv. Jag "jojo"-bantar fortfarande. Jag hade nog större tro på att det skulle fungera den här gången, men man har ingen möjlighet att leva som man gjorde under programmet.
1 / 15

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.