Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så gick det för snygge fången Jeremy Meeks

Jeremy Meeks blev känd som den modellsnygga fången och bilder på honom spreds över nätet samtidigt som rykten om en modellkarriär tog fart.Foto: Planet Photos
Tidigare har det rapporterats om att Meeks, som greps för elva olika brott och blev känd då hans polisbild spreds på Facebook, fått en manager i tidigare porrstjärnan Gina Rodriguez ...Foto: Paul Emmans
... som även jobbat med Lindsey Lohans ...Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews
... pappa Michael ...
... och åttabarnsmamman känd som Octomom.

Han blev känd som snyggfången.

Men vad hände egentligen med Jeremy Meeks med de blåa ögonen?

Är han en supermodell?

Jeremy Meeks blev känd som den modellsnygga fången och bilder på honom spreds över nätet samtidigt som rykten om en modellkarriär tog fart.

Men hur gick det egentligen för den kaliforniske gängmedlemmen - var han för snygg för att buras in?

Det verkar inte så.

Tidigare har det rapporterats om att Meeks, som greps för elva olika brott och blev känd då hans polisbild spreds på Facebook, fått en manager i tidigare porrstjärnan Gina Rodriguez, som även jobbat med Lindsay Lohans pappa Michael och åttabarnsmamman känd som Octomom. Det stämmer, men det blev aldrig något med det där modellkontraktet värt 200 000 kronor.

"Han är fotogenisk"

Fängelset kom emellan.

Enligt MTV är den senaste bilden som dykt upp på Meeks inte från en glamourös plåtning, utan från en rättegångssal med Meeks i orange overall. I rätten fick han veta att hans olaga vapeninnehav skulle förflyttas till en federal domstol. En talesperson för åklagarsidan berättar för MTV att Meeks erkänt sitt olaga vapeninnehav och nu kommer sitta fängslad åtminstone fram till sin dom den 22 januari.

Hur ser han ut numera då? Talespersonen Lauren Horwood slår fast att hon inte var särskilt imponerad, men medger:

– Låt oss bara säga att han är fotogenisk.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.