Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så gick det för kärleksparen i "Let's dance"

Laila Bagge och Niclas Wahlgren.Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Samir Badran & Sigrid Bernson.Foto: OLLE SPORRONG
Calle Sterner och Molly Nutley.Foto: UFFE RINGBLOM / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET
Martin Lidberg, Cecilia Ehrling.Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM
Tony Rickardsson med Christina Samuelsson.Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
David Watson och Malin Watson.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Alexander Rybak och Malin Johansson.Foto: SVEN LINDWALL
1 / 8

Heta romanser, lyckliga äktenskap, gemensamma barn och kraschade förhållanden – allt på grund av TV4:s "Let's dance".

Sedan premiären 2006 har dansprogrammet parat ihop fler kärlekspar än något annat realityprogram i Sverige.

Här är paren som funnit varandra på dansgolvet.

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29: 

Samir Badran och Sigrid Bernson dansade tillsammans i "Let's dance" 2017 och slutade på en sjätte plats. Tidigt i säsongen började romansrykten florera om paret. På finalens efterfest sågs de kyssas öppet men det dröjde ända till slutet av sommaren innan de bekräftade förhållandet. – 

– Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, säger Samir Badran i ett 14 minuter långt klipp på deras gemensamma Youtube-kanal. Han avslutade med att kyssa Sigrid Bernson. 

I årets upplaga av "Melodifestivalen" debuterade Bernson med låten "Patrick Swayze". Hon åkte ut i "Andra chansen". Även Samir Badran tävlade i årets mello tillsammans med Viktor Frisk och låten "Shuffla". Popduon "Samir & Viktor" slutade på en fjärde plats. 

Samir Badran är just nu aktuell i TV4:s "Farmen VIP". 

Expressen har sökt Samir Badran och Sigrid Bernson.

 

Laila Bagge, 45, och Niclas Wahlgren, 52: 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren tävlade mot varandra i "Let's dance" 2009 men bakom kulisserna inledde de ett förhållande. Innan säsongen var slut hade de bekräftat romansen. 

Paret gifte sig 2010 och året efter föddes sonen Kit. Under 2013 spelade de in "Fest hos Bagge Wahlgren", ett underhållningsprogram som gick på Sjuan och filmades i parets villa på Lidingö. 

Efter att ha varit gifta i fyra år skilde sig Bagge och Wahlgren 2014. 

I dag leder Laila radioprogrammet "Rix MorronZoo" tillsammans med Roger Nordin. Hon är också aktuell i egna realityserien "Lailaland", som går på Viafree och har premiär på TV3 den 2 april. Sedan tre år tillbaka är Laila tillsammans med Korosh Kananian, 27. Paret bor tillsammans och Kananian medverkar även i "Lailaland". 

Niclas Wahlgren jobbar även han med radio. Han är programledare på radiokanalen "Rix FM". Wahlgren är i dag singel. 

Expressen har sökt Laila Bagge och Niclas Wahlgren.

 

Martin Lidberg, 45, och Cecilia Ehrling, 33:

2007 vann Martin Lidberg och Cecilia Ehrling "Let's dance". De blev ett par under programmets gång och var det fram till 2009. 

Ehrling har hittat kärleken på nytt i Fredrik Danermark. Paret gifte sig hösten 2016, och firade med en kombinerad bröllopsresa och fest på Maldiverna. Paret väntar sitt första barn. Cecilia bloggar om bland annat sin graviditet på "Vi med barn".  

Martin Lidberg gifte sig 2012 med kärleken Catharina Lidberg. Paret fick en dotter tillsammans 2013. Lidberg hade två barn sen tidigare. 

Lidberg har medverkat i många tv-produktioner. 2017 vann han "Mästarnas mästare". I dag jobbar idrottsprofilen med träning. 

– Jag jobbar ju mycket med träning och hälsa. Bland annat föreläser jag mycket, säger han. 

Expressen har sökt Cecilia Ehrling. 

 

Molly Nutley, 23, och Calle Sterner, 29:

Molly Nutley och Calle Sterner tävlade tillsammans i "Let's dance" 2012 och kom på andra plats. Men det tog fram till hösten innan Molly titulerade Calle som sin pojkvän i offentliga sammanhang. 

När Molly medverkade i ”Vakna med NRJ”  2014 avslöjade hon att paret hade gått skilda vägar. 

– Jag kommer alltid att bry mig om Calle och jag kommer alltid älska honom, sa hon då.

Sedan "Let's dance" har Molly Nutley medverkat i flera tv-produktioner. 2017 hade hon en biroll i svenska kriminalserien "Saknad". I fjol hittade hon kärleken i SVT-profilen Gustav Lindh, 23. 

Nutley och Sterner är fortfarande vänner.

– Vi bor ju båda dessutom på Söder, säger Sterner.

Calle Sterner går en masterutbildning på KTH i industriell ekonomi. Han är dessutom aktuell i årets "Let's dance" och dansar med Therese Alshammar. 

– Det känns helt fantastiskt. Therese är underbar att jobba med.

Någon ny kärlek har Calle Sterner inte hittat än. 

– Jag är dansandes singel, säger han och skrattar. 

Expressen har sökt Molly Nutley.

 

Malin Watson, 45, och David Watson, 49:

Det gifta paret Malin Watson och David Watson medverkade i "Let's dance" första säsong 2006. De dansade med Peppe Eng, respektive Anna Book. De träffades redan 1995 och bor i Täby. Tillsammans har de barnen Alex, 9, och James, 7. 

– Det var lite ovanligt att tävla mot varandra när vi normalt sett tävlar med varandra. 

I sommar firar paret 20-års jubileum som gifta. 

– Vi vill resa bort någonstans då och fira bara vi två tillsammans. Så vi håller på och planerar, det ska bli jättekul, säger Malin Watson.  

Malin Watson tävlar i årets "Let's dance" tillsammans med skådespelaren Claes Malmberg. 

 

Tony Rickardsson, 46, och Christina Samuelsson, 40:

Den före detta speedwayföraren dansade med Annika Sjöö 2008, och kom tvåa. Men det var hos numera avlidne programledaren Ulf Larssons danspartner Christina Samuelsson som känslorna fanns. Två dagar efter finalen flyttade hon med honom till Avesta-trakten och är kvar sen dess. 2013 gifte de sig och har två gemensamma barn: William, 7, och Victoria, 8,5.

Paret är fortfarande lyckligt gifta.

– Allt är jättebra, säger Tony Rickardsson.

Christina Rickardsson (som hon heter i dag) jobbar numera som redovisningskonsult och ger en del privatlektioner i dans.

– Hon undervisar en del i skolan också, säger Tony Rickardsson, som jobbar som affärsområdeschef för Swedish Match.

 

Veera Kinnunen, 32, och Stefano Oradei, 34:

Veera Kinnunen och Stefano Oradei träffades i Blackpool för tio år sedan, och lämnade dansmeckat som ett par. 2015 dansade Veera med Jonas Björkman i ”Let’s dance”, medan Stefano Oradei hade Jenny Strömstedt som danspartner. De tävlade även med varsin partner under 2014. Oradei har dessutom tränat Camilla Läckberg i dans privat efter hennes ”Let’s dance”-medverkan.

Paret delar i dag sin tid mellan Rom och Stockholm, och tävlar båda två i den italienska motsvarigheten till ”Let’s dance”. 

Expressen har sökt Veera Kinnunen och Stefano Oradei. 

 

Alexander Rybak, 31, och Malin Johansson, 31:

Dansade tillsammans 2011, och började snabbt omges med romansrykten som förvandlades till fakta när deras kyssar på en nattklubb i Stockholm fångades på bild av norska Se & Hör. Paret menade sen att händelsen var en engångsföreteelse, och Rybaks förhållande med norska Maria Strøm Slyngstad överlevde åtminstone för en tid. 

Efter att ha varit singel en period, hittade Rybak kärleken igen 2016. Julie Gaarud Holm heter flickvännen och de är fortfarande ett par i dag. 

Malin Johansson tävlade i ”Let’s dance” tre år på raken, men har inte medverkat igen sen historien med Rybak. I dag driver hon en dansskola i Torslanda, samt är med i Tobias Karlssons dansshow. Hon är förlovad och har tvååriga sonen Lowe. 

Malin Johansson tillsammans med sonen Lowe. Foto: Privat

Expressen har sökt Alexander Rybak.

 

Jonathan Näslund, 31, och Oksana Spichak, 31:

Jonathan Näslund tävlade i ”Let’s dance” första gången 2007, och dansade då med Ebba Hultqvist. Han har senare även dansat med bland andra Isabella Löwengrip och  Ellen Bergström. Oksana Spichak har dansat med Figge Norling 2011 och därefter med ”Robinson”-Robban Andersson.

Men redan från 2006 var Näslund och Spichak danspartners. Tillsammans har de grundat dansskolan Dance Factory strax utanför Stockholm som de nu håller på och expanderar. De gifte sig 2014 och är fortfarande lyckligt gifta. De har en dotter på 2,5 år som går och dansar en dag i veckan på parets dansskola. 

– Hon är redan en liten dansstjärna, säger Näslund. 

Näslund tackade nej till årets "Let's dance" för att paret väntar sitt andra barn, en son, i början av april. 

– Jag ville inte riskera att inte vara med vid födseln, det var för nära inpå. Jag fick prioritera familjen. 

 

LÄS MER: TV4:s beslut: Ändrar säkerheten i ”Let's dance”