Så gick det för deltagarna i "Paradise Hotel" 2014

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Tre opererade brösten, två blev kära i varandra och en ryktas vara klar för ytterligare en säsong.

Förra årets "Paradise hotel"-deltagare har inte legat på latsidan.

Så här gick det för Saga Scott, Kristian Täljeblad och de andra från skandalsåpan.

1. Saga Scott

Hittade kärleken i Adam Lökholm

Efter av- och på-förhållandet med Kristian Täljeblad framför kamerorna hittade Saga Scott till slut kärleken i en annan "Paradise Hotel"-deltagare – Adam Lökholm.

– Jag är kär i honom. Jättekär. Det bara hände. Det känns som när man hittar en riktigt bra vän som man bara klickar med och känner var fan har du varit hela mitt liv?. Precis så, fast ingen vän. Det är kärlek, sa Saga Scott i början av året.

Paret har i dag en stor Youtube-kanal tillsammans och Saga driver en välbesökt blogg. Dessutom ledde hon "Förspelet" i TV3 i våras.

Hon har inte heller slutat väcka uppmärksamhet. Nyligen hyllades hon får en oväntad nakenbild på Instagram. 

– Jag ber folk att snälla förklara för mig hur en tjej är en hora och en kille är kung när de lägger ut samma sorts bild, säger hon.


2. Kristian Täljeblad

Satsade på musiken 

Efter succén med kärlekslåten till Saga Scott i tv, "Du och en annan", satsade Kristian Täljeblad vidare på musiken. Sen "Paradise Hotel" har han släppt fyra singlar, den senaste bara för några veckor sedan.

Dessutom har Kristian arbetat som radiopratare på Sveriges Radio P3 hela sommaren. 

Och inte heller Kristian har gått lottlös i kärlekslivet. Efter dokusåpan hittade han och exet Olivia tillbaka till varandra och i dag är de sambos i Umeå. 

– Jag älskar Olivia mest av allt. Hon är en fantastisk tjej och har många positiva sidor. Hon är vacker, ödmjuk, stöttande tjej med jättefin humor, säger Kristian.3. Paulina "Paow" Danielsson

Brände 130 000 kronor i USA

Efter vinsten i "Paradise hotel" stack Paulina Danielsson till USA. Men där drabbades hon i början av 2015 av en akut blindtarmsinflammation och fick ligga på sjukhus i flera dygn, innan hon tvingades åka hem till Sverige. Totalt brände hon 130 000 kronor på den två månader långa resan.

Också kärlekslivet har varit aningens trassligt för Paulina Danielsson efter "Paradise Hotel". Under våren blev hon tillsammans med och gjorde slut med dansaren Magnus Jamalde vid flera tillfällen. Men just nu verkar turen ha vänt – nu dejtar hon nämligen sin PT Marcus Sühr.

– Det finns lite känslor. Men vi tar det som det kommer, säger hon.

Paulina Danielsson skulle också ha medverkat i Kanal 11:s "Ex on the beach" tidigare i år, men stoppades av kontraktet med TV3. 4. Freddie Johansson

Klippte av sitt långa hår

Freddie Johansson tog sig till final i förra årets "Paradise hotel", men sedan dess har han hållit sig utanför rampljuset. Efter dokusåpan flyttade han till Madeira för att jobba med turism, men strax efter flytten blev han antagen till en flygvärdutbildning. 

I dag jobbar han som flygvärd och har flyttat till Oslo. Men i höst återvänder han till Sverige för att börja jobba på Arlanda utanför Stockholm.

– Just nu lever jag livet, trivs med min vardag och suger åt mig så mycket av vad livet har att ge. Jag är en lycklig och glad singel i mina bästa år, säger han. 

Numera är även Freddies omtalade hästsvans ett minne blott – han jobbar nu en kortklippt frisyr som han gärna visar upp på Instagram. 

- Ja, jag har startat ett helt nytt kapitel i livet och har nya ambitioner, säger han. 


5. Evelina Szigeti

Tar sin ekonomiexamen

Evelina har efter "Paradise Hotel" hållit sig undan rampljuset och lagt all fokus på sig själv. Hon återgick till sina studier och tar efter hösten ut sin ekonomiexamen från universitetet.

I dokusåpan hade hon en uppmärksammad flirt med deltagaren Calle Åberg, 22, men i dag är hon singel.

– Jag har inte lagt så mycket energi på kärleksfronten. För att jag ska satsa på ett förhållande måste det vara något extraordinärt, jag har varken tid eller lust för något halvdant. Då klarar jag mig jävligt bra själv, säger hon. 


6. Eric Hagberg

Fick internationellt modellkontrakt

"Jag vill satsa på modellkarriären". Så sa Eric Hagberg, 20, efter att han vann förra årets "Paradise Hotel". Nu har drömmen gått i uppfyllelse. I våras blev han signad av en modellagentur i USA.

– Jag är så sjukt lycklig, jag har drömt om detta sedan barnsben, säger han.

Nu åker Eric runtom i världen och ska enligt uppgift vara på väg att få uppdrag för flera av de största modemärkena. 

Dessutom väckte han nyligen uppmärksamhet med en nakenbild på Instagram.

– Jag körde ett nakendopp på morgonen. Det var så himla fint, så vi tog en bild och jag la upp den. Ett nakendopp har väl ingen dött av, säger han om bilden.7. Jasmine Gustafsson

Förminskade läpparna och förstorade brösten

Ingen kan glömma hur Jasmine Gustafsson ofta och gärna pratade om pruttar, bajs och andra toalettaktiviteter i tv.

Efter programmet hånades för sina ankläppar av tittarna och nu har Jasmine Gustafsson valt att förminska dem.

– Jag såg inte hur stora läpparna hade blivit. Det blev ett beroende att fylla dem, säger hon.

Men det finns också kroppsdelar som har förstorats sedan "Paradise Hotel". Jasmine har också valt att operera brösten större.

– Jag älskar skönhetsingrepp. Jag tycker att det är snyggare med större bröst, så jag gjorde det för min egen skull och för min självkänsla, säger hon.

Jasmine blev också tillsammans med sitt ex Jerry igen efter att hon kommit hem från Mexiko förra året.


8. Kian Avar

Ska flytta till USA och bli skådespelare

Kian Avar startade tillsammans med Eric Hagberg en kampanj mot mobbning efter "Paradise Hotel". Med orden "sprid bara kärlek" tryckte de upp t-shirts och andra kläder med budskapet.

– Jag vill göra världen till en bättre plats, har han sagt.

Sedan dess har Kian jobbat som bartender på Grabbarna Grus på Magaluf. I höst flyttar han till USA för att utbilda sig till skådespelare på New York Film Academy.

"Då var allt klart inför New York, den 15:e september beger jag mig i hopp om att bli en framgångsrik skådespelare. Here I come!" skriver han på Instagram.

Kian berättade redan förra hösten att han ångrade sin medverkan i "Paradise Hotel".

– Paradise Hotel är fan ren mobbnings-tv. Jag mår psykiskt dåligt av att jag är med i det. Det ska vara ett paradis, men av vad jag har sett på tv finns det fan ingenting som är kul. Folk blir mobbade, är elaka och fulla. Jag är så jävla besviken på hur det visas, sa han då.


9. Michelle Iderborn

Ska börja jobba inom vården

Direkt när Michelle kom hem från Mexiko förra året opererade hon sina bröst.

Tiden efter dokusåpan innehöll mycket fest, bargig och events. Under sommaren har Michelle gått barskolan på Rhodos tillsammans med "Paradise hotel"-deltagaren Ylva Fogel.

– Det har varit väldigt mycket party, men nu i höst ska jag börja plugga upp mina betyg på Komvux och jobba inom vården. Så nu börjar livet på allvar igen efter ett år i en bubbla av lyx och röj, säger Michelle. 

Dessutom avslöjar hon att hon har träffat en kille.

– Men det är hemligt än så länge, säger hon. 


10. Joakim Köhler

Hade sex i dokusåpan "Baren"

Det blev inget guppande under lakanen för Joakim Köhler under "Paradise hotel". Men efter programmet tog han igen det – och hade sex med en deltagare framför kamerorna i dokusåpan "Baren". 

"Det var en rolig kväll helt enkelt", skrev han på Instagram efteråt.

Sedan "Paradise hotel" har han åkt på barturné, gått på event och "levt loppan". Han beskriver livet som förändrat och menar att han både fått positiva och negativa reaktioner efter såpan.

– När man träffar människor nu så dömer de mig efter hur jag varit på tv. Antingen älskar de eller hatar en. Det har varit blandade känslor, säger han. 

I dag bor Joakim på Värmdö utanför Stockholm och jobbar som projektledare. I våras visade han även på Instagram hur han opererat käkbenen med fillers. 

Joakim avslöjar också att han träffat en tjej.

– Men det är hemligt för allmänheten än så länge, säger han. 


11. Jasmine Schrewelius

Tog avstånd från hela dokusåpan

Sedan programmet slutade har Jasmine, eller "Sirenen" som hon kallades för på hotellet, helt tagit avstånd från dokusåpan och rampljuset i stort.

– Jag förstod väldigt snabbt att kändisskap inte var någonting för mig. Jag valde i stället att gå en väg där jag tog avstånd från allt som hade med det att göra, säger hon.

I dag jobbar Jasmine kvar i Helsingborg och ska precis flytta in i en ny lägenhet i staden. Inför "Paradise hotel" förra året berättade hon om hur hennes senaste förhållande tagit slut och Jasmine är i dag fortfarande singel.

– Jag vill få rätt på mitt liv först och fokusera på det.  Jag har inte fått känslor för någon på länge. Men jag kan ha träffat någon nu som jag hoppas kan ändra på det, säger hon. 


12. Calle Åberg

Blev ihop med kärleken igen

Under "Paradise hotel" berättade Calle att han träffade en tjej hemma, utanför programmet, som han älskade. 

Efter att dokusåpan började rulla ville dock inte tjejen längre träffa Calle. 

–  Det är jobbigt för henne att behöva se mig ligga på tv. Det är nu jag egentligen ska ha det som bäst och njuta av allt, men när hon blir ledsen av det jag gör i tv blir jag också ledsen. Det har hänt ett par gånger, bland annat när hon sett grejer med mig och Saga, sa han då.

Men nu har vinden vänt. Sedan årsskiftet är Calle och flickvännen tillsammans igen och kärare än någonsin.

– Jag älskar dig, skriver han på Instagram. 


13. Ylva Fogel

Opererade brösten större

Efter att Ylva Fogel kom hem från "Paradise hotel" valde hon i början av 2015 att operera sina bröst större. 

Jag tycker det passar bättre in på min kropp. Jag kände att det var rätt tillfälle nu när allt med Paradise hotel har lugnat ner sig. Det är inte så att jag gått och skaffat mig två jöttestora melonas, sa hon då.

Den svengelska dokusåpadeltagaren har också hunnit hitta kärleken. Sedan maj är hon tillsammans med pojkvännen Fredrik.

– Det är som att få vara med sin bästa vän, that you're in love with too, säger hon.

Ylva Fogel driver också en blogg, men försöker att inte skriva alltför mycket om "Paradise Hotel".

– Jag vill inte hänga kvar i något som för det första utspelade sig för snart ett år sedan. It was a game och jag är inte den som jag var där inne, jag vill att folk ska lära känna den riktigt Ylva, har hon sagt.


14. Smail Alihodzic

Ryktas vara aktuell en gång till

Förra årets största spelare i dokusåpan hade fullt upp förra hösten med skamliga förslag från gifta kvinnor och tjejer som ville att han skulle donera sin sperma.

– Det är gifta kvinnor som vill ha trekanter med mig och såntt. För någon dag sedan var det en grupp på 5-6 tjejer som ville träffa mig tillsammans. Jag har aldrig varit med så många på en och samma gång så jag vet inte, sa han då. 

Men han har inte legat på latsidan efter serien. Tillsammans med Jasmine Gustafsson och Paulina Danielsson var han ute på en stor barturné i flera månader. 

Efter programmet utbildade han sig också till personlig tränare och fick i våras sitt certifikat. Dessutom har han startat ett eget märke för sportkläder.

Inför höstens säsong av "Paradise Hotel" ryktas det om att Smail kommer att göra comeback i sexsåpan. Enligt uppgifter till Expressen är han klar, men det är ännu inte klart på exakt vilket sätt han kommer att delta i såpan. 


15. Alice Kleiva

Blev bartender på Rhodos

Alice arbetade redan före "Paradise hotel" som dj och bartender. Sedan dokusåpan tog slut har hon gjort som flera andra deltagare och lämnat landet för att jobba på soligare breddgrader. Under sommaren har hon varit bartender på Pepes Bodega i Rhodos.

– Jag är jäkligt sliten vid det här laget. Men nu ska jag dra till Marbella för en veckas semester och sedan fortsätter jag direkt till Australien, säger hon.

Där ska Alice stanna i ett år för att jobba och uppleva nya saker.

– När jag kommer tillbaka till Göteborg nästa sommar har jag inte varit hemma på över ett år, så då kanske staden känns lite ny och spännande igen, säger hon.


16. Adam Lökholm

Blev tillsammans med Saga Scott 

Han dumpade en Paradise hotel-deltagare för att själv komma med i programmet. Men efter att Adam Lökholm medverkat i dokusåpan hittade han i stället kärleken i en ny deltagare – Saga Scott.

– Jag är jättekär i henne. Vi trivs jättebra med varandra, har han sagt.

I dag har paret varit tillsammans i ett halvår. Dessutom driver de en stor Youtube-kanal tillsammans där de prankar varandra och testar olika saker. Kanalen har just nu nästan 30 000 prenumeranter.17. Natalie Andersson

Har förlovat sig och bor på Malta

Natalie Andersson var den första tjejen att få lämna såpan förra året. Men sedan hon åkte ut har livet gått desto bättre. Precis före "Paradise Hotel" gjorde hon och hennes pojkvän sedan sex år slut – men när hon kom hem blev de tillsammans igen. 

Nu har paret förlovat sig och bor tillsammans på Malta. 

– Jag är helt överlycklig. Om några år blir det bröllop, säger hon.


18. Chris Olsson

Blev kär i en hövdings dotter (eventuellt)

Chris Olsson hann bara delta i "Paradise hotel" i ett par dagar, innan han skickades hem i en voodoo-ceremoni. Men sedan dess har han, enligt sig själv, haft fullt upp.

– Efter "Paradise Hotel" åkte jag ner till Djibouti till en stad som heter Longkalsonng. Där bodde jag i tre månader för att finna mitt inre lugn och hittade kärleken i en kvinna som dock skulle visa sig bara byns hövdings dotter, säger han och fortsätter:

– Så det var bara att åka därifrån illa kvickt, då förhållande med utomståenden i den byn slutar med könsstympning. Och det vore ju synd.

Huruvida historien verkligen är sann eller inte vill Chris inte gå in på.

– Du får välja själv om du vill ha storyn. Alla vet att vi har humor! säger han.


19. Ulrika Forsberg

Gifte sig och fick barn

Ulrika Forsberg har hunnit med mycket sedan sin medverkan. På bara ett år hann hon hitta kärleken, bli mamma och gifta sig. 

På Instagram visade hon i våras upp en bild på en vit limousine, med banderollen "nygifta" på bakluckan.

– Vigseln var på rådhuset i Östersund, sen fortsatte vi med middag och tårta i en lokal där vi bor. Allt var perfekt, dagen har gått superbra och vi är superglada, skrev hon i ett sms då. 

Bara veckor före bröllopet blev Ulrika mamma till lille sonen Villiam.

– Han är helt perfekt. Allt har gått bra och alla tre mår jättebra, sa deltagaren då


20. David Lövgren

Lämnade Sverige för Norge

Efter "Paradise Hotel" lämnade David Åmål för att flytta till Oslo i Norge och jobba.

– Jag flydde med svansen mellan benen till Oslo direkt efter mitt uttåg ur "Paradise Hotel" förra hösten. Besvikelsen över min insats bland befolkningen i lilla Åmål blev för stor och någon staty på torget blev det sannerligen inte, säger han.

Just nu bor han tillsammans med två kompisar i den norska huvudstaden och arbetar på Friday's. Men en liten sak saknas i Davids liv.

– Nu fattas bara en vacker, rik, norsk, Disneyprinsessa, typ Elsa från Frost, så är mitt liv fulländat, säger han.


21. Michaela Osberg

Bor i dag i Turkiet

Michela har i dag lämnat Helsingborg för ett nytt boende i Mersin i Turkiet med sin pojkvän. Expressen har sökt Michaela Osberg.


22. Samir Badran

Tog sig till final i Melodifestivalen

Samir Badran gjorde bara ett gästspel som terapeut i förra årets "Paradise hotel", men sedan dokusåpan har han både medverkat i "Realitystjärnorna på slottet", "Humorgalan" och tagit sig till final i årets Melodifestival.

Under "Melodifestivalen" kraschade även Samirs senaste förhållande och han blev singel igen.

– Jag är ledsen och har mått sjukt dåligt. De första två veckorna sov jag knappt överhuvudtaget. Jag har gråtit och allt är fortfarande jobbigt, sa han då.


23. Alexander Wigren

Blev pappa till en liten son

Alexander Wigren gjorde sig oförglömlig i "Paradise hotel" med sina "jag är nöjd med min insats"-citat. Efter serien åkte han hem till sin flickvän som han hade träffat precis före Mexiko – och i våras blev de föräldrar till en liten son.

– Vi är lyckligast i världen tillsammans med vår son Milian. Äntligen har han kommit, vår lilla prins, sa Alexander efter den dramatiska förlossningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.