Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så föll Jill Johnson för kärleken Mattias

Så träffade Jill Johnson kärleken Mattias • Berättar i ”Bergfeldt”
Jill Johnson gästar ”Carina Bergfeldt” och berättar bland annat om kärleken till pojkvännen Mattias Elg.
Foto: SVT
De båda träffades 2018.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
”Vi träffades en tid där jag hade varit otroligt ledsen och sörjde mitt förra äktenskap”, berättar Jill Johnson.s
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jill Johnson och pojkvännen Mattias Elg har varit ett par sedan 2018.

I ”Carina Bergfeldt” berättar artisten att hon fortfarande var i kärlekssorg över sin tidigare kraschade relation när hon träffade sin nya kärlek.

– Vi träffades en tid där jag hade varit otroligt ledsen och sörjde mitt förra äktenskap.

Den svenska countrydrottningen Jill Johnson, 47, gick skilda vägar med exmaken Håkan Werner 2017.  De hade då varit tillsammans i 20 år.

Men efter ett känslomässigt svårt uppbrott träffade Jill Johnson kärleken på nytt året efter. I Carina Bergfeldts talkshow på SVT berättar hon hur det gick till när hon och Mattias Elg, 46, fann varandra.

– Jag hade börjat komma upp lite ur den värsta ledsenheten och började blicka lite över horisonten. Och då blickade jag ner i min telefon där det fanns ett några månader gammalt meddelande som gjorde mig nyfiken. Som hade lite med min person att göra. Och så ”Jills veranda” och sen den där raggarrepliken att han var psykolog. Det tyckte jag var väldigt spännande. Så jag svarade honom bara lite trevligt, att tack vad kul att du hör av dig. Jag ligger lågt med livet, vi hörs lite längre fram, berättar hon.

Jill Johnson: ”Fångade min uppmärksamhet”

Mattias Elg orkade vänta i tre veckor sen hörde han av sig igen.

– Vi började typ mejlväxla. Så man vaknade till ett mejl och sen när vi började skriva till varandra så fångade han min uppmärksamhet. 

Jill Johnson och Mattias Elg är nu inne på sitt tredje år som ett par och i ”Carina Bergfeldt” passar artisten också på att hylla kärleken för det stöd han alltid erbjuder.

– Han får mig att känna mig väldigt trygg och framför allt är han aldrig i vägen på jobb... Det är inte alltid man kan ha med sig nära och kära på jobb, men jag tycker att han tillför någonting alltid. Och han är bra på att lyfta mitt mod och han ser ju saker på kanske ett annat sätt. Så det är härligt att ha med honom. 

”Carina Bergfeldt” sänds på SVT 1 klockan 20.00 och på SVT Play.

Fann kärleken under inspelning – nu jobbar de tillsammans som ex

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.