Minxnaglar på Transformersstjärnan Megan Fox. Foto: Keizo Mori
Minxnaglar på Transformersstjärnan Megan Fox. Foto: Keizo Mori

Så fixar du hela fina naglar till jul!

Publicerad
Uppdaterad
Lerigt brun, mossgrönt och djupt vinrött - i höst målar vi naglarna i murriga jordfärger.
Spana in vilka nagellack som fått bäst i test!
Men fixa naglarna först - så här gör du!
Trendiga färger i höst
Leriga toner
Säsongens hetaste nyanser har murriga och jordiga toner. Allra trendigast är lack som drar åt det brungrå och leriga hållet.
Ljust beige
Beige är det nya ljusrosa. Satsa på beige och aprikos i transparenta, ljusa nyanser.
Mossigt grönt
Militärtemat syns även på lackfronten. Olika nyanser av grönt är trendigare än nånsin. Mossgrönt och algfärgat är helrätt!
Metallic!
De metalliska minxnaglarna från Hollywood blev årets hetaste trend. Guld och silver är alltid rätt – satsa på ett superglänsande metalliskt lack.
Malin Forsberg
Malin Forsberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag