Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så firar kändisarna på alla hjärtans dag

Molly Sandén kommer förmodligen äta geléhjärtan i logen, Laila Bagge ska överraska kärleken Korosh Kananian – och Helena Hysén, hon kommer med en kärleksuppmaning.

– Nu fick jag en plan. Jag måste göra någonting med min lilla dotter på 3,5 år och min man. Vi får gå ut och äta eller någonting. Det tror jag, säger Centerpartiets partiledare Annie Lööf. 

Så här firar kändisarna alla hjärtans dag. 

Firar du alla hjärtans dag?

Shirley Clamp, 45, artist

Foto: FREDRIK WENNERLUND / STELLA PICTURES

– Den 14e gör jag inte någonting men den 15e ska jag och en väninna checka in på ett hotell och spaa. Vi vågade inte checka in den 14e eftersom vi inte är ett uttalat lesbiskt par. Så vi tänkte att det kanske blir lite skriverier om det. Men vem vet, kanske nästa år. 

Molly Sandén, 26, artist

Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES

– Jag ska faktiskt ha konsert då, så jag ska jobba. That's Life. Jag kommer förmodligen sitta och trycka en hel burk geléhjärtan i en loge någonstans. Det kommer vara min alla hjärtans dag.

Laila Bagge, 46, tv-profil

Foto: OLLE SPORRONG

– Jag kommer väl fira med Korosh. Äta någon middag och överraska honom med någon härlig överraskning. Han kanske tänker likadant, så vi får väl se vem som lyckas bäst av oss.

Ulf Kristersson, 55, M-partiledare

Ulf Kristersson ska fixa en romantisk frukost till frun Birgitta. Foto: OLLE SPORRONG

 – Jag har en romantisk frukost hoppas jag på. Jag är borta på kvällen, så någon romantisk middag blir det inte. Men jag känner att jag har frukostansvarig.

Linnea Henriksson, artist

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

– Jag jobbar. Nej den dagen tror jag inte lika hårt på. Jag tror mer på QX-galan. Det är här vi firar kärleken. Jag menar, Alla hjärtans dag, se till att det blir lite mer så varje dag. Det tror jag nästan är bättre.

Annie Lööf, 35, partiledare för Centerpartiet

Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

– Nu fick jag en plan. Jag måste göra någonting med min lilla dotter på 3,5 år och min man. Vi får gå ut och äta eller någonting. Det tror jag.

Lina Hedlund, 40, artist, och Nassim Al Fakir, 41, artist 

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

– Då är jag i Leksand och repar för Melodifestivalen, säger Lina Hedlund. 

– Och jag tar hand om barnen. Kärlek, fyller Nassim Al Fakir i. 

– Det är bra tycker vi. En modern familj, fortsätter Lina. 

Eric Saade, 28, artist, och Nicole Falciani, 21, influencer

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

– Jag jobbar. Så vi får ta igen det när jag är klar med det här jätteprojektet, säger Eric Saade som är programledare för ”Melodifestivalen”. 

– Jag hoppas på en jättepresent, tillägger Nicole Falciani. 

– Ja jag får make up for it, fortsätter Eric. 

Tommy Nilsson, 58, artist

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Tommy Nilsson är tillsammans med 39-åriga musikalartisten Linda Olsson. 

– Vi spelar på varsitt håll så det blir väl sådana här sms-hjärtan. Men vi tar igen det när vi är lediga, man får se till att det är lite alla hjärtans dag varje dag i stället.

Linda Lindorff, 46, programledare

Foto: EXPRESSEN

”Det är gulligt med alla hjärtans dag och fint att man påminns om att visa omtanke och uppskattning men jag tycker att kärleken ska firas alla dagar på året”, skriver Linda Lindorff i ett sms och fortsätter: 

”Den 14 februari är också min pappas födelsedag och i år fyller han 75 år. Vi kommer fira det här med stor middag med hela familjen och alla barn samlade. Så det blir dubbelt firande”. 

Lindorff vill också tacka alla personer som skickat kärlek och fina hälsningar till henne under tiden hon har varit sjuk. 

”Bästa medicinen”, skriver hon.

Sigrid Bergåkra, 46, tv-bonde

Foto: OLLE SPORRONG

”Bonde söker fru”-profilen Sigrid Bergåkra ska fira alla hjärtans dag med sina barn. Och hon har en önskning till alla där ute: 

”Önskar alla skulle vara lite extra schyssta även med sina ex på alla hjärtans dag, det vore fint för alla barn att se de vuxna vara storsinta med varandra”, skriver hon i ett sms. 

Glenn Hysén, 59, fotbollshjälte

Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

”Det brukar bli en blombukett till morsan å Camilla. Jag tycker bara det är en dag som alla andra, en det är många som tjänar pengar på det”. 

Elena Belle, 33, Hollywoodfru och modell

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

”I år kommer jag och min man gå på en romantisk middag tillsammans men inte den 14e utan den 13e då han åker till Europa den 14. Tror vi ska på en sushirestaurang.”

Helena Hysén, 57, tv-profil

Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

”Hur jag firar i år? Jag hoppas att någon speciell hör av sig”, skriver Helena Hysén med en blinkning. 

Hanna Ferm, 18, artist och Liamoo, 21, artist

Liamoo och Hanna Ferm under ”Melodifestivalen”. Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

– Jag brukar fira med familjen. För mig är inte dagen viktig, jag delar ut kärlek alla dagar. Men okej, jag kommer kanske att ut lite extra på alla hjärtans dag, säger Liamoo.

– Jag har faktiskt ingen aning. Jag har aldrig haft ett förhållande på alla hjärtans dag, säger Hanna Ferm.

Leif GW Persson, 73, författare, krönikör och tv-personlighet

Leif GW Persson. Foto: OLLE SPORRONG

– Jag ska uppmärksamma hustrun. Vilken veckodag är det? Det ska jag nog fixa. Jag tänker inte avslöja vad jag ska utsätta henne för, men det blir säkert trevligt. De bästa alla hjärtansdagsfiranden har varit de gånger då jag har gjort någonting ordentligt och verkligen uttryckt min kärlek till den som det omfattar, men det värsta är att jag vissa år har glömt bort det.

Jenny Strömstedt, 46, programledare och krönikör

Jenny Strömstedt. Foto: OLLE SPORRONG

- Årets alla hjärtans dag kommer att bli den bästa. Jag ska hälla upp M&M:s och bilar i en jättestor skål och fixa till en husmanskostmiddag som Niklas gillar. Sämsta året var på högstadiet då det delades ut rosor och kort och långtifrån alla elever fick någonting.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.