Sverrir Gudnason. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMSverrir Gudnason. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Sverrir Gudnason. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Sverrir Gudnason och Björn Borg. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESSverrir Gudnason och Björn Borg. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Sverrir Gudnason och Björn Borg. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Sverrir Gudnason som Björn Borg. Foto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYRÅ / SUPPLIED BY LMK/IBL LANDMARK MEDIA LTD [DOWNLOADEDSverrir Gudnason som Björn Borg. Foto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYRÅ / SUPPLIED BY LMK/IBL LANDMARK MEDIA LTD [DOWNLOADED
Sverrir Gudnason som Björn Borg. Foto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYRÅ / SUPPLIED BY LMK/IBL LANDMARK MEDIA LTD [DOWNLOADED
Foto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYR / IBL/LANDMARK MEDIA LTDFoto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYR / IBL/LANDMARK MEDIA LTD
 Foto: SUPPLIED BY LMK / IBL BILDBYR / IBL/LANDMARK MEDIA LTD
Foto: IBL BILDBYRÅN / SCOPE FEATURESFoto: IBL BILDBYRÅN / SCOPE FEATURES
 Foto: IBL BILDBYRÅN / SCOPE FEATURES
Foto: LISA MATTISSON EXP / LISA MATTISSON EXPFoto: LISA MATTISSON EXP / LISA MATTISSON EXP
 Foto: LISA MATTISSON EXP / LISA MATTISSON EXP
Sverrir Gudnason. Foto: /IBL / /IBLSverrir Gudnason. Foto: /IBL / /IBL
Sverrir Gudnason. Foto: /IBL / /IBL

Så fick Sverrir Gudnason Björn Borg-kroppen

Publicerad

För att spela tennislegendaren Björn Borg under höjden av hans karriär, så tvingades Sverrir Gudnason lägga om sitt liv.

Nu avslöjar kändistränaren David ”D-Flex” Seisay om skådespelarens svåra resa.

– Resultat är det grymmaste jag har sett, säger David ”D-Flex” Seisay till Gala Magazine.

Skådespelaren Sverrir Gudnason spelar tennisproffset Björn Borg i nya filmen om hans liv, "Borg".

Men för att likna superkroppen Björn Borg hade under sin karriär som tennismästare, tvingades Sverrir Gudnason hålla ett disciplinerat tränings- och matschema.

Kändistränaren David ”D-Flex” Seisay tränade skådespelaren berättar nu om Gudnassons resa.

– Det var superkul! Vi körde fyra pass i veckan hela föra sommaren. Resultat är det grymmaste jag har sett tack vara Sverrirs otroligt disciplin, säger David Seisay.

Sverrir Gudnason tränade i 12 veckor

För att få Sverrir Gudnason i form inför "Borg"-filmen lade tränaren ner 12 veckor på honom – samtidigt som de tog hjälp utifrån för att Björn Borg-skådespelaren inte skulle äta onyttigt under sin träningsperiod. 

– Det tog cirka 12 veckor, där vi körde på min privata träningsstudio måndag- fredag med vila. Dessutom anlitade vi en privat kock, Johan Appelgren, som lagade alla Sverrirs måltider. Det gjorde allting betydligt lättare, säger David Seisay till sajten.

 

LÄS MER: Nu slår de tillbaka – mot Björn Borg

 

David Seisay tränade Michael Persbrandt 

 

LÄS MER: Exets ord efter åter- föreningen med Borg

 

David Seisay har tidigare tränat Mikael Persbrandt inför hans medverkan i "Hamilton", och tror att det finns en förklaring till varför han når fram bra till skådespelarna han hjälper att träna.

– Jag är själv gammal artist och förstår hur de lever och tänker. Det blir oftast bra flow i träningen och vi får det att funka i vardagen, säger kändistränaren till Gala Magazine.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag