Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så får Yvonne Ryding kärleken att fungera

Yvonne Ryding. Foto: Cornelia Nordström
Yvonne Ryding och sambon Mikael. Foto: Stefan Söderström

Yvonne Ryding flyttade ända till Östersund - anledningen var den stora kärleken Mikael Jonasson.

I "Livshjulet" med Anna hegestrand berättar hon om lyckan i förhållandet, terapin och sin inställning till skönhetsingrepp.

– Men det finns bara en enda anledning till varför man drar i väg så långt och det är kärlek, säger hon i "Livshjulet" med Anna Hegestrand.

Lyssna på Podcasten 'Livshjulet' – med Yvonne Ryding<br />

Ladda ner avsnitt
Spela upp i annan app Prenumerera i podcast app

Detta är Yvonne Ryding:

Namn: Yvonne Agneta Ryding. Ålder: 51. Familj: Sambon Micke, döttrarna Sandra, 24, och Nathalie, 19, som hon har med Kjell Bergqvist. Bor: I Ås utanför Östersund och har en mindre lägenhet i Stockholm. Yrke: Entreprenör.

LYSSNA PÅ "LIVSHJULET":

Livshjulet finns tillgänglig på Expressen.se/podcast, livshjulet.nu eller hos Itunes.

På Expressen.se finns flera andra poddar att lyssna på.

Yvonne Ryding, 51, blev Miss Universum 1984 och sedan dess har hon gjort allt från att lansera sin egen skönhetsserie till att leda tv-program som "Förkväll".

Sedan fem år tillbaka är hon tillsammans med sambon Mikael Jonasson, 51.

I Expressens podcast "Livshjulet" med Anna Hegestrand berättar Yvonne Ryding varför hon flyttade ända till Östersund för fyra år sedan – ett beslut som många ifrågasatte när hon valde att lämna Eskilstuna.

– Men det finns bara en enda anledning till varför man drar i väg så långt och det är kärlek. Vi tänker ganska lika och har en harmoni som funkar väldigt bra. Vi är lite samma typer på något sätt. Vi tycker om att vara ute i skog och mark och plocka bär och röra på oss. Vi har det trivsamt tillsammans. Det är guld värt, säger hon.

"Min kärlek är fantastisk"

För att få ihop jobbet som entreprenör, tillbringar Yvonne Ryding också mycket tid i den lilla lägenheten på Södermalm i Stockholm. Det gör att det ibland kan gå flera veckor utan att paret ses.

– Min kärlek är fantastisk och jag är jätteglad att jag har Mikael. Det är tryggt för mig. Det är inte alltid lätt att vara tillsammans med en sådan som mig, som far och flyger. Men han är också entreprenör så han har en stor förståelse. Det betyder väldigt mycket för min del, säger hon i "Livshjulet".

Det var 1998 som Yvonne Ryding och skådespelaren Kjell Bergqvist, 61, skilde. Paret har två döttrar ihop och det var en jobbig tid.

– Jag går inte i terapi nu, men jag har gått i terapi då och då genom åren. När jag höll på att skilja mig behövde jag det. Jag gick lite senare också - något halvår. Nu är det längesedan jag gjorde det faktiskt. Jag tycker att det är bra att det blir mer och mer vedertaget att människor tar den hjälpen och stödet för att få en push framåt och jobba med sig själv, säger hon i "Livshjulet".

"Ska aldrig säga aldrig"

Trots att Yvonne Ryding slog igenom med hjälp av sitt utseende, är skönhetsingrepp inget hon själv tycker om. Hon har aldrig provat att spruta in Botox.

– Nej, inte nu, men man ska aldrig säga aldrig. När jag är 65 kanske jag tycker något annat, säger hon och fortsätter:

– Jag har det lite jobbigt med skönhetsingrepp. Jag tycker att det är synd att vi måste spruta in en massa. Sedan tycker jag att plastikoperationer kan vara väldigt bra för de som mår otroligt dåligt av olika anledningar, eller har varit med om trafikolyckor. Då tycker jag att det är fantastiskt att man kan göra så mycket jobb som kan se till att en annan människa kan må mycket bättre. Men för mig gör det ont i hjärtat när man ser för många unga tjejer som kanske har sprutat in en massa injektioner kring munnen för att få större mun eller läppar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!