George Michael gick bort på juldagen, 53 år gammal. Foto: / ALL OVER PRESS WENNGeorge Michael gick bort på juldagen, 53 år gammal. Foto: / ALL OVER PRESS WENN
George Michael gick bort på juldagen, 53 år gammal. Foto: / ALL OVER PRESS WENN
Vid sin död var han god för över 100 miljoner pund, alltså en förmögenhet på över en miljard kronor. Foto: Vinieratos/Rex/Shutterstock / VINIERATOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESVid sin död var han god för över 100 miljoner pund, alltså en förmögenhet på över en miljard kronor. Foto: Vinieratos/Rex/Shutterstock / VINIERATOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Vid sin död var han god för över 100 miljoner pund, alltså en förmögenhet på över en miljard kronor. Foto: Vinieratos/Rex/Shutterstock / VINIERATOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Så delas arvet upp efter George Michael

Publicerad

Arvet efter George Michael ska delas upp, och hans familj undrar vem som får ta del av hans miljardtillgångar.

Nu står det klart att artistens äldre syster ärver hans 100 miljoner kronors-hem i London, skriver The Sun.

– George var väldigt nära sin familj, men han hade ett särskilt band till Melanie, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

George Michael gick bort på juldagen, 53 år gammal.

Vid sin död var han god för över 100 miljoner pund, alltså en förmögenhet på över en miljard kronor.

Inför stjärnans begravning, som ska ske i veckan, står det nu klart att det blir hans äldre syster Melanie Panayiotou, 55, som ärver hans 100 miljoner kronors-hem i norra London, skriver The Mirror.

Stjärnans andra syster, Yioda, 57, förväntas också få ta del av den stora förmögenheten som Michael lämnade efter sig.

 

LÄS MER: Ex-maken: Därför dog George Michael

 

George Michaels syster bor i hans dyra hus - planerar begravning

 

LÄS MER: George Michaels sista svåra tid i livet

 

En uppgiftslämnare menar att artisten stod sin familj väldigt nära, skriver tidningen.

– George var väldigt nära sin familj, men han hade ett särskilt band till Melanie, som stod vid hans sida under hans största framgångar, säger uppgiftslämnaren till The Sun.

Systern ska ha varit väldigt förtjust i broderns hus i norra London.

– Hon älskar Highgate-huset, ett av det första han köpte. De delade många fantastiska minnen där, och det har en speciell plats i hennes hjärta. Melanie bor där för tillfället medan hon organiserar begravningen, säger uppgiftslämnaren till The Sun.

Fadi Fawaz, 43, pojkvännen som hittade George Michael död i sängen, bor i ett annat av George Michaels hem i London.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag