Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så bra klädde sig stjärnorna på galan

Jennifer Lopez på scenen.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Camila Cabello strålade på röda mattan.Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Madonna på scenen.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Artisteliten var på plats på MTV-galan Video Music Awards och strålade på röda mattan. 

Några av dem stack ut lite extra. 

Jennifer Lopez

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Jennifer Lopez som senare bytte om för sitt uppträdande på galan dök upp i en silverskimrande långklänning och skor i samma gnistrande kalla ton. Draperingen över höften lät benet stå i fokus a la Angelina Jolie och det långa håret hade lämnats enkelt utsläppt. 

Madonna

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Madonna glömde allt vad "less is more" heter och hade letat fram både det ena och det andra ur garderoben. Förutom det röriga intrycket hade outfiten gjort sig bättre utan de tunna svarta nylonstrumporna i de röda pumpsen. 

Blake Lively

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Den före detta "Gossip Girls"-skådisens outfit förde tankarna till kläderna i den populära serien "Westworld" eller klassikern "Lilla huset på prärien" men i en mer modern tappning. Den vida byxorna med plissering i sidorna föll fint och de markerade axlarna tillsammans med de pärlbeströdda slagen kändes både rätt för tid och person.

 

LÄS MER: Avicii prisades postumt på MTV-galan 

 

Kylie Jenner

Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Även Kylie Jenner satsade på vitt i en krispig kavajklänning med ett bredare skärp som markerade midjan. Håret var slickat uppsatt och den mer strama looken passade Jenner fint. Skorna i silver matchade detaljerna perfekt i kavajens knappar och bälte.  

Rita Ora

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Rita Oras klänning är både uppseendeväckande och svårburen, men artisten såg både cool och bekväm ut i den skira klänningen som slingrade sig upp över axlarna. 

Camila Cabello

Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Artisten var vacker i Zooey Deschanel-frisyr och en midnattsblå klänning i modell kortare framtill och med batikfärgade detaljer nertill. Klänningen matchade hon vackert med silverfärgade stilettklackar med runna remmar. 

 

LÄS MER: Madonna får hård kritik efter hyllningen till Aretha Franklin 

 

Nicki Minaj

Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Utan den svarta markerade skärningen hade rapparens klänning kanske känts mer sober. Här känns det mer som en serietecknad klänning. De dubbla remmarna över axlarna blev också något av för mycket. 

Amber Rose

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Även om man älskar Amber Rose galna uttryck blev den här galaklädseln lite för mycket. Men den latexröda outfiten med de tunna nätstrumporna fick i varje fall både en och annan att vända sig om för att spana in hur man också kan gå all in på en gala.