Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så började Zara Larsson och Whittackers kärleksrelation

Artisten Zara Larssons pojkvän berättade i juli att hon är tillsammans med den brittiska modellen Brian Whittaker.Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Brian Whittacker utsågs nyligen av tidingen Vouge till en av världens hetaste män.Foto: WWD/REX/SHUTTERSTOCK / WWD/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Artisten Zara Larsson och modellen Brian Whittaker är ett hett par.

Enligt tidningen Vouge har den svenska artisten hittat en av världens hetaste män – Brian Whittaker är nämligen med på tidningens lista över unga hunkar.

Nu avslöjar tidningen Heavy att flörtandet mellan Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker startade på Twitter.

Artisten Zara Larsson, 19, har hittat kärleken i den brittiska modellen Brian Whittaker, 17. Den brittiska modellen blev nyligen utsedd till en av de "50 snyggaste killarna 2017" av tidningen Vouge.

Brian Whittaker har en mamma som är från Karibien och en pappa som är från Canada, men Whittaker bor i England. 

På Instagram, där Brian Whittaker har 759 000 följare, skriver han att han arbetar som modell på IMG Models. Faktum är att det var tack vare Instagram som Brians modellkarriär kickade i gång.

LÄS MER: Zaras kärleksbild gör fansen galna 

https://www.instagram.com/p/BYBA-hnA2ke/?hl=sv&taken-by=zaralarsson

 

Brian Whittacker – en av världens snyggaste män enligt Vouge

Det var en annan modell som såg Whittakers Instagram och tyckte att han borde kontakta hans modellbyrå, skriver Heavy. Sedan dess har den 17-åriga brittens karriär rullat på.

Det tog ett år innan Brian Whittaker innan han fick sin första kampanj.

https://www.instagram.com/p/BUkTzzCj_pG/

LÄS MER: Zara Larsson bekräftar att hon har en pojkvän 

 

Artisten Zara Larsson om kärleken till modellen Brian Whittacker 

I juli bekräftade Zara Larsson att hon och Brian Whittaker är ett par. Men Zara Larsson var sugen på modellen sedan långt innan. Enligt tidningen Heavy flörtade den svenska artisten med Whittaker 2015 på Twitter.

"Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg på morgonen" ska Larsson ha twittrat enligt tidningen.

Några månader senare avslöjar Zara Larsson att hon är kär och ytterligare ett tag efter det står det klart att det är Brian Whittaker som vunnit sångarens hjärta.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.