Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så blir Kourtneys och Travis bröllop: ”Väldigt exklusivt”

Ur arkivet: Kourtney Kardashian om sitt beslut att dra sig ur familjeprogrammet.
Travis Barker och Kourney Kardashian blev ett par i början av förra året.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kourtney Kardashian.
Foto: JOHN SALANGSANG / AP TT NYHETSBYRÅN

Kourtney Kardashian och Travis Barker förlovade sig i höstas.

Och redan nu är bröllopsplaneringen i full gång.

– De vill gifta sig inom den närmaste framtiden, säger en källa till Entertainment tonight

I ett gigantiskt hjärta av rosor på en strand friade trummisen Travis Barker, 45, till Kourtney Kardashian, 42, i oktober förra året.

Och de verkar inte vilja vänta länge med att gifta sig.

Enligt Entertainment tonight ska stjärnorna vara i full färd med att planera bröllopet.

– Kourtney och Travis vill gifta sig inom den närmaste framtiden. Bröllopsplaneringen har redan börjat och saker rör på sig. De vill att deras bröllop ska vara väldigt exklusivt, säger en källa till Entertainment tonight.

– Båda har väldigt många vänner, men vill ha det intimt och speciellt. Kourtney är väldigt exalterad över att gifta sig med Travis. Både Kourtney och Travis ser så mycket fram emot att tillbringa resten av sina liv tillsammans som själsfränder, fortsätter källan.

Vidare berättar källan för Entertainment tonight att paret är ”väldigt involverade” i planeringen av bröllopet och att det kommer att vara ”väldigt mycket dem och deras stil”.

Var grannar i flera år

Kourtney Kardashian och Travis Barker började träffas i början av 2021 och har under året som gått inte varit blyga med att öppet visa sin kärlek till varandra genom bilder på Instagram.

Paret var grannar och nära vänner i flera år innan de tog relationen till nästa steg.

Kardashian, som har tre barn med ex-pojkvännen Scott Disick, har aldrig tidigare varit gift. Travis Barker har däremot två äktenskap bakom sig. Ett med Melissa Kennedy mellan 2001 och 2002 och ett med Shanna Moakler mellan 2004 och 2008.

Se mer:

Ur arkivet: Kim Kardashians ord om tuffa tiden: ”Ingen visste vad som hände”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.