Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så blev SVT-profilen uppraggad av maken

Kalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Nu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag. Foto: Linnéa Jonasson/Ur

Kalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg.

Nu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag.

– Det är ganska bra motjuck, säger hon i TV4:s program "Hur blev det så här?".

I mitten på mars i år blev tv-profilerna Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari föräldrar till sitt första kärleksbarn. I TV4:s program "Hur blev det så här?" berättar nu Brita allt om hur hon och maken träffades från allra första början och hur kärlek uppstod mellan dem.

– Vi sökte oss nog till varandra på ett eller annat sätt. Vi kände varandra i två år innan vi blev ihop. Vi jobbade båda med reklam och det var alltid roligt att snacka med Kalle, vi fastnade alltid lite för länge vid varandra på fester när vi stötte ihop, säger hon till programledaren Pär Lernström i tv-programmet.

 

LÄS MER: Brita och Kalle har fått barn

Kalle Wahlström Zackari flörtade med ägg

Men det var först när Kalle Wahlström Zackari tog med henne ut på en dejt som de båda insåg känslorna för varandra. Och tv-profilen använde ett något oväntat grepp för att fånga sin blivande fru på kroken.

– Vi var och tränade tillsammans, jag förstod inte ens att det var en dejt. Jag hoppas att han inte blir sur för att jag berättar det här, men då hade Kalle tagit med sig ägg från sin pappas höns till mig. Jag minns att när jag fick äggen så tänkte jag "Kalle Wahlström är kär i mig", säger Brita Zackari tv-programmet.

Hon fortsätter:

– Och nu har jag gett honom mina ägg, säger hon och pekar på sin gravidmage, då tv-programmet spelades in före hennes förlossning.

 

 

 

 

Kalle Wahlström Zackari medger att han försökte charma Brita med ägg, men menar att det berodde på ett internskämt mellan dem.

– Brita hade frågat mig något om ägg en gång, och jag vet massor om ägg för mina föräldrar hade hade höns, så jag sa till henne att "ta alla äggfrågor via mig i fortsättningen". Så äggen var mer symboliska. Men jag var intresserad av Brita, man gör sig inte till så mycket om man inte vill ställa sig in, säger han i tv-programmet.

 

LÄS MER: Kalle Wahlström Zackaris kritik mot föräldrar

Brita Zackari: "Det är bra motjuck"

I "Hur blev det så här?" berättar Brita Zackari också om parets kärlek i dag.

– Det kändes som att hitta hem när vi träffades. När jag själv blev intresserad av honom så kände jag att han svarade bra på det, det är ganska bra motjuck. Och då menar jag inget snuskigt, även om det gärna får vara snuskigt ibland. Men vi funkar ganska lika i huvudet, säger hon i tv-programmet.

Brita Zackari ledde tidigare Rix FM:s morgonshow "Rix Morronzoo" tillsammans med Marko "Markoolio" Lehtosalo och Adam Alsing. Hon har också varit programledare i TV3 där hon tillsammans med Felix Herngren gjorde programmet "Inte OK!". Senast ledde hon SVT:s satsning "Flickvän på försök" under 2015. Kalle Zackari Wahlström är känd från tv-programmet "Gympaläraren" i SVT och har tidigare lett "Svett och etikett" i samma kanal.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!