Kalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESSKalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Kalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Nu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag. Foto: Linnéa Jonasson/UrNu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag. Foto: Linnéa Jonasson/Ur
Nu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag. Foto: Linnéa Jonasson/Ur

Så blev SVT-profilen uppraggad av maken

Publicerad

Kalle Wahlström Zackari raggade upp sin fru med hjälp av ägg.

Nu berättar Brita Zackari om hur hon och maken blev kära i varandra – och om hur deras relation är i dag.

– Det är ganska bra motjuck, säger hon i TV4:s program "Hur blev det så här?".

I mitten på mars i år blev tv-profilerna Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari föräldrar till sitt första kärleksbarn. I TV4:s program "Hur blev det så här?" berättar nu Brita allt om hur hon och maken träffades från allra första början och hur kärlek uppstod mellan dem.

– Vi sökte oss nog till varandra på ett eller annat sätt. Vi kände varandra i två år innan vi blev ihop. Vi jobbade båda med reklam och det var alltid roligt att snacka med Kalle, vi fastnade alltid lite för länge vid varandra på fester när vi stötte ihop, säger hon till programledaren Pär Lernström i tv-programmet.

 

LÄS MER: Brita och Kalle har fått barn

Kalle Wahlström Zackari flörtade med ägg

Men det var först när Kalle Wahlström Zackari tog med henne ut på en dejt som de båda insåg känslorna för varandra. Och tv-profilen använde ett något oväntat grepp för att fånga sin blivande fru på kroken.

– Vi var och tränade tillsammans, jag förstod inte ens att det var en dejt. Jag hoppas att han inte blir sur för att jag berättar det här, men då hade Kalle tagit med sig ägg från sin pappas höns till mig. Jag minns att när jag fick äggen så tänkte jag "Kalle Wahlström är kär i mig", säger Brita Zackari tv-programmet.

Hon fortsätter:

– Och nu har jag gett honom mina ägg, säger hon och pekar på sin gravidmage, då tv-programmet spelades in före hennes förlossning.

 

 

 

 

Kalle Wahlström Zackari medger att han försökte charma Brita med ägg, men menar att det berodde på ett internskämt mellan dem.

– Brita hade frågat mig något om ägg en gång, och jag vet massor om ägg för mina föräldrar hade hade höns, så jag sa till henne att "ta alla äggfrågor via mig i fortsättningen". Så äggen var mer symboliska. Men jag var intresserad av Brita, man gör sig inte till så mycket om man inte vill ställa sig in, säger han i tv-programmet.

 

LÄS MER: Kalle Wahlström Zackaris kritik mot föräldrar

Brita Zackari: "Det är bra motjuck"

I "Hur blev det så här?" berättar Brita Zackari också om parets kärlek i dag.

– Det kändes som att hitta hem när vi träffades. När jag själv blev intresserad av honom så kände jag att han svarade bra på det, det är ganska bra motjuck. Och då menar jag inget snuskigt, även om det gärna får vara snuskigt ibland. Men vi funkar ganska lika i huvudet, säger hon i tv-programmet.

Brita Zackari ledde tidigare Rix FM:s morgonshow "Rix Morronzoo" tillsammans med Marko "Markoolio" Lehtosalo och Adam Alsing. Hon har också varit programledare i TV3 där hon tillsammans med Felix Herngren gjorde programmet "Inte OK!". Senast ledde hon SVT:s satsning "Flickvän på försök" under 2015. Kalle Zackari Wahlström är känd från tv-programmet "Gympaläraren" i SVT och har tidigare lett "Svett och etikett" i samma kanal.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag