Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så blev livet för Realitystjärnorna på godset

Ryggsmärta, barn och landsflykt.

Nu kommer nya säsongen av TV3:s "Realitystjärnorna på godset".

Så här gick det sen för tv-profilerna.

 1. 1. Robert "Robinson-Robban" Andersson

  Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

  Robert Andersson, 41, gjorde sig känd med hela svenska folket i "Expedition: Robinson" 1999. Sedan dess har han deltagit i program som "Big Brother", "Gladiatorerna" och "Let's dance". Han har två barn, en son på 6 år och en dotter på 4 år, och är sambo med barnens mamma, Linda.

  – Jag gifte mig i Las Vegas med en kvinna innan, men det gick åt helvete, säger Robinson-deltagaren.

  Robert Andersson jobbar sedan några år tillbaka som spårvagnsförare i Stockholm, ett yrke han valde för att avlasta ryggen. Han har kronisk smärta i ryggen sedan tonåren, något som hindrat honom från att bli professionell skidåkare.

  – Ibland är ryggsmärtan så illa att jag knappt kan jobba, jag har varit sjukskriven en del efter jul, berättar han. 2. 2. Kristian Täljeblad

  Foto: /Ibl / /IBL

  Kristian Täljeblad, 25, sågs först i "Paradise hotel" 2014, där han blev känd för sitt glada humör och slutade på en tredje plats. Efter dokusåpan har han valt att fokusera på sin musik, och låten "Du och en annan" har sålt guld. Han har också jobbat på P3 och startat upp en spelkanal där man kan se honom strömma när han spelar datorspel.

  Kristian Täljeblad blev nyligen singel igen, efter att ha varit i ett förhållande.

  – Det är sjukt. Ha det som rubrik att jag är singel!


 3. 3. Meral Tasbas

  Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

  Det var i dokusåpan "Baren" 2000 som Meral Tasbas blev Baren-Meral med hela svenska folket. Efter flera säsonger av "Baren" släppte hon låten "Versene" med "Fame Factory"-deltagaren Marcus Öhrn. Hon var också med i Club Goa med "Realitystjärnorna på godset"-kollegan Qristina Ribohn 2005. Utöver sitt dokusåpa-deltagande har Meral Tasbas också skådespelat i filmen "Hundtricket".

  Idag är hon sambo med Johan, 34, och paret reser mycket tillsammans. Några barn har de inte än, men det väntar i framtiden.

  – Barn blir det nog om två år, säger Meral Tasbas.


 4. 4. Victoria Silvstedt

  Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURES

  Sveriges mest kända glamourmodell Victoria Silvstedt, 41, förknippas kanske inte i första hand med realityserier, men hon har serien "My perfect life i USA" på sitt cv. Hon är mest känd för sitt modellande, och syntes frekvent som Playboy-modell och underklädesmodell på 90-talet. Hon har också jobbat som programledare för det franska programmet "Lyckohjulet" Idag består hennes karriär främst av aktiehandel och valutaspekulationer.

  2014 pratade hon med Expressen om sin längtan efter barn.

  – Jag är jättesugen på barn, sa hon då.


 5. 5. Isabel Adrian

  Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

  "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan Isabel Adrian, 39, har levt ett lyxigt liv i LA med sin make Steve Angello, 33, känd från Swedish House Mafia. Tillsammans har de två döttrar, Monday Lily, född 2010, och Winter Rose, född 2012. Nu har paret valt att flytta hem till Sverige igen.

  Isabel Adrian började sin karriär inom reality-tv genom att delta i "Expedition: Robinson" 2004. Hon har sedan dess jobbat som modell och kläddesigner. I höst syns hon inte bara i "Realitystjärnorna på godset" utan också i "Let's dance", "Renées brygga" och "Arga snickaren".

  – Det är mitt jobb, och jag älskar det, säger hon.


 6. 6. Qristina Ribohn

  Foto: Patrik C Österberg / STELLA PICTURES

  Qristina Ribohn, 60, blev känd som Farmen-Qristina efter att ha varit med i dokusåpan "Farmen" 2001. Hon var med i samma serie två år senare, och har också synts i dokusåpor som "Fortet", "Club Goa" och "Baren". Qristina Ribohn arbetar som socialarbetare och politiker hemma i Karlshamn.

  Privatlivet är inget hon vill kommentera. Hon menar att hon alltid varit "jävligt privat", men säger att hon är nöjd.

  – Privatlivet är precis som jag vill ha det, sa hon till Expressen i januari.


 7. 7. Jan Emanuel Johansson

  Foto: Patrik C Österberg / STELLA PICTURES

  Han blev hela Sveriges socialdemokrat efter "Expedition: Robinson" 2001. Jan Emanuel Johansson, 41, arbetade länge som riksdagsledamot och socialdemokratisk politiker. Han har suttit i flera olika utskott och varit ersättare för Pär Nuder.

  Sedan 2010 har Jan Emanuel Johansson lämnat politiken, och jobbar som entreprenör inom fastighetsbranschen och vårdsektorn, samt äger en restaurang och nattklubb i Norrtälje.

  Robinson-stjärnan är sedan många år tillbaka gift och har två barn, en son på 13 år och en dotter på 11 år.


 8. 8. Tore Kullgren

  Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

  "FCZ"-deltagaren Tore Kullgren blev bekant med svenska folket 2005, när han var med i serien om nörd-fotbollslaget på ZTV. Efter serien har han setts i diverse program som "Studio Virtanen", "Sverige dansar och ler" och "Hål i väggen". Tore Kullgren har valt att satsa på en karriär som ståupp-komiker och håller för tillfället på att sätta upp en egen humorshow i Stockholm.

  Kullgren är singel, men i framtiden vill han ha partner och barn.

  – Någon gång ska man väl hitta den stora kärleken.Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!