Så blåste Anitha Schulman fansen

Fansen trodde att Anitha Schulman, 39, och pojkvännen Joel Åhlén Nyström, 28, hade tagit nästa steg i relationen och väntade barn.
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Nu berättar medieprofilen om blåsningen.
Foto: /IBL / /IBL

Fansen trodde att Anitha Schulman, 39, och pojkvännen Joel Åhlén Nyström, 28, hade tagit nästa steg i relationen och väntade barn.

Nu berättar medieprofilen om blåsningen.

"Förlåt det var inte meningen att sno åt mig av era lyckönskningar", skriver hon på Instagram.

Sedan skilsmässan från Calle Schulman, 38, har Anitha Schulman hittat kärleken i den nya pojkvännen Joel Åhlén Nyström – i våras köpte det nyförälskade paret en lägenhet i Stockholm.

På Instagram lurade Anitha Schulman dessutom sina följare att paret skulle ta nästa steg i relationen och skaffa barn. På bilden står Joel Åhlén Nyström bakom Anitha Schulman och håller om dennes midja.

https://www.instagram.com/p/Bd5HgBjDC5k/?taken-by=anitha_schulman

Inlägget har flera hasthtaggs som förstärker bilden av att Anitha Schulman är gravid.

"#familjelyckan #familygoals #8".

Bilden fick många av följarna att gratulera paret till nytillskottet – i skrivande stund har inlägget gillats nära 5500 inlägg. Men allt var bluff. Det berättar Anitha Schulman i ett nytt inlägg på Instagram.


LÄS MER: Anitha Schulmans nya kärleksbeslut med Joel


Dessutom ber Anitha Schulman om ursäkt.

"Okej förlåt det var inte meningen att sno åt mig av era lyckönskningar. Men ingenstans sa jag att vi var gravida. Fast det verkar som de flesta läste in det", skriver Anitha Schulman.

Anitha Schulman: "Kommer inte vara en tolkningsfråga"

Anitha Schulman berättar vidare att det hela var ett test för att se vad som funkar och inte funkar i Instagrams nya algoritm.

"Det här funkade onekligen. Tack för pepp, verkligen".

Samtidigt verkar hon inte stänga dörren för att paret faktiskt kan skaffa barn på riktigt. Hon lägger också till en brasklapp:

"Kommer det ett inlägg av den här karaktären igen så kommer jag berätta att jag är gravid och det kommer inte vara en tolkningsfråga den gången".

https://www.instagram.com/p/Bd5YuLLjTGE/?taken-by=anitha_schulman

I kommentarerna skriver flera av följarna att de aldrig köpte blåsningen. Och de försvarar också Anitha Schulman mot de som blev upprörda av det första inlägget.

"Vilken luring, men förstår grejen helt! Kommer gratulera er igen om det är på riktigt!", skriver en person.

"Åh varför är folk så lättkränkta?", skriver en annan.


LÄS MER: Anitha Schulmans kärlekstvivel 


Andra är dock kritiska:

"Finns massor som har svårt att bli gravida! Men det är ok för vem som helst att kommentera och spekulera, men inte för henne att göra ett test och skriva familjelycka?! Öh", skriver en person.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.