Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4
 Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Stora förändringen i "Bonde söker fru"

Publicerad

”Bonde söker fru” gör en stor förändring inför den nya säsongen.

I stället för att bara följa fyra av bönderna, kan nu tv-tittarna följa alla åtta via en webbserie i TV4 Play.

"Jag är så glad över att kunna berätta detta för äntligen kan ni på riktigt få följa ALLA våra bönder!" skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

Om två veckor har nästa säsong av "Bonde söker fru" premiär. Då får tittarna i vanlig ordning följa fyra bönders jakt på kärleken i TV4. 

Men till årets säsong sker också en stor förändring: Nu får tittarna chansen att följa alla seriens bönder. I en serie om tolv avsnitt på TV4 Play som heter ”Kärlek åt alla” visas de bönder i serien som inte fokuseras på i TV4.

"Där har vi följt våra fyra övriga bönder i jakten på kärlek och precis likt huvudprogrammet så har de här fått bjuda in brevskrivare, de har fått speeddejta, gruppdejta och ja i allmänhet roat sig i hopp om att finna kärlek”, skriver programledaren Linda Lindorff om nya förändringen i sin blogg.

 

LÄS MER: Linda Lindorffs känga – mot Rickard Sjöberg

 

Utlovar kärleksfyllt program

Vilka bönder som kan följas i TV4-serien eller via den nya TV4 Play-serien vill inte Linda Lindorff avslöja. Men hon utlovar att det kommer bli kärleksfyllt på alla plattformar. 

I serien kommer man få se fler bönder än vanligt. Bland annat togs Joacim Rickling i in i programmet i sista stund och fick verkligen gång på brevskrivandet. Rickling fick inte mindre än 2000 brev på tre dagar och Lindorff menar att hon knappt kan bärga sig inför den nya säsongen. 

”Ni förstår ju själva att det här kommer bli intressant. För det finns minsann ingen garanti för att man får större chans till kärlek bara för att man får många brev…”, skriver hon.

”Bonde söker fru” och ”Kärlek åt alla” har premiär den 27 september och kommer att sändas i TV4 och TV4 play.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag