Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ryker ihop framför de andra kärleksparen i nya SVT-serien

Här ryker kärleksparet ihop i tv – ryter ifrån
Matteo Davenell och Felicia Malm är det yngsta paret i ”Vi eller aldrig”.
Foto: SVT

I kvällens avsnitt av SVT:s ”Vi eller aldrig” ryker ett av paren ihop, vilket leder till starka känslor och tårar.

Felicia Malm, 21, är i dag glad att bråket visas i tv. 

– Jag hoppas genuint att någon där ute ska känna igen sig, säger hon. 

”Vi eller aldrig” är SVT:s nya dokusåpa där sju par genom terapi och gruppövningar försöker ta reda på om de är med rätt person. I kvällens avsnitt av serien bestämmer sig ett par, Felicia Malm, 21, och Matteo Davenell, 21, för att byta rum i den gemensamma villan. När de därefter inte kan komma överens om huruvida de ska berätta om rumbytet utbryter ett storbråk – mitt framför de andra paren.

– Vi ska inte säga någonting. Säg inget, säger Matteo Davenell i programmet när hans flickvän är på väg att ta en av de andra deltagarna åt sidan.

– Sådant här är så jävla jobbigt med dig, jag blir skitirriterad, svarar Felicia Malm.

Stämningen i rummet blir tryckt och de andra deltagarna försöker agera medlare när bråket trappas upp allt mer i intensitet, och Felicia Malm till slut brister ut i gråt. Senare i programmet bjuds paret in till ett samtal med sexologen Louise Mazanti, där de försöker lösa konflikten.

Felicia och Matteo har varit ett par i fyra år, sedan de var 16 år gamla.
Foto: Privat
Paret åkte till Malta och ”Vi eller aldrig” för att ta itu med sina kommunikationsproblem.
Foto: Privat

Ville att bråket skulle klippas med 

I dag ser Felicia Malm tillbaka på situationen med blandade känslor, berättar hon för Expressen.

– Jag kan tänka mig att det svårt att se varför jag blir så ledsen, så jag känner mig orolig för hur det kommer tolkas. När man ser programmet kommer man nog vara ”team Felicia” eller ”team Matteo”. Men jag ångrar ingenting, och hade det hänt i dag hade jag absolut gett samma reaktion, säger hon.

Felicia Malm bryter ihop efter bråket.
Foto: SVT/Skärmdump

Efter att programmet hade spelats in var hon noggrann med att se till att just den här konflikten skulle komma med, berättar Felicia Malm. Hon hoppas att det ska hjälpa andra som kan relatera.

– Jag hoppas genuint att någon där ute ska lära sig något, eller i alla fall känna igen sig. Det är helt okej att vara olika, det betyder inte att man är dåliga personer.


Parets intima avslöjande: ”Vi började bak och fram”

Parets intima avslöjande: ”Vi började bak och fram”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.