Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rybaks kärlekskross med flickvännen

Alexander Rybak fann kärleken på Tinder.
Alexander Rybak blev förföljd av en okänd kvinna. Foto: ROGER VIKSTRÖM
Alexander Rybak och flickvännen går skilda vägar. Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅN

Alexander Rybak bryter upp med flickvännen.

Efter tre år väljer paret att gå skilda vägar.

– Vi har antytt lite på Instagram så att fansen blir vana vid det, sa Alexander Rybak till God Kveld Norge i början av förhållandet, enligt Hänt.

Artisten Alexander Rybak, 33, fann kärleken i Julie Gaarud Holm, 24, år 2016. Men nu har kärlekssagan tagit slut och paret går skilda vägar, skriver Hänt.

För de flesta är Rybak främst känd för sin vinst i ”Eurovision song contest” år 2009 med låter ”Fairytale”. Karriären tog fart efter musiktävlingen och Alexander Rybak släppte egen musik och syntes även i det svenska TV4-programmet ”Let's dance” 2011 och tre år senare såg vi honom i ”Eurovision song contest” ännu en gång.

Alexander Rybak: ”Fansen blir vana vid det”

När artisten träffade den nu före detta flickvännen via en dejtingapp för tre år sedan började de sakta visa upp varandra på respektive Instagram-konton. Alexander Rybak förklarade då att de ville vänja fansen vid förhållandet.

– Vi har varit tillsammans i några månader nu. Hon gör mig glad och jag är väldigt kär. Vi har antytt lite på Instagram så att fansen blir vana vid det, avslöjar han till God Kveld Norge, enligt Hänt.

Efter det flera år långa förhållandet har de nu valt att gå skilda vägar. Uppbrottet blev känt i tisdags. Varken Rybak eller Gaarud Holm har varit aktiva på sina sociala medier sedan dess och den norska tidningen ”Se och hör” har försökt nå Alexander Rybak utan framgång, skriver nöjessajten.

Blev förföljd

Innan Alexander Rybak träffade Julie Gaarud Holm var han med om en skrämmande upplevelse. Han blev förföljd av en kvinna som vägrade låta honom vara i fred, skriver Hänt. Vilket i sin tur resulterade i låten ”Leave me alone”.

Trots det obehag som händelsen innebar menar artisten att han är imponerad av kvinnans engagemang och är tacksam för att det ledde låten.

– Jag måste ge henne kredd för sitt hårda arbete för att ständigt ta reda på var jag var någonstans. Jag anser mig själv lycklig att uppleva detta. Det är vanligtvis något du bara ser på filmer. Jag var så inspirerad att jag var tvungen att skriva en sång om det, säger Alexander Rybak.

Prognos: Så blir vädret kommande dagar