Ryan Phillippe talar nu ut om skilsmässan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Ryan Philippe berättar nu om uppbrottet från ex-frun Reese Witherspoon.
Foto: Jamie Mccarthy
Reese Witherspoon.
Ex-paret.
Foto: Matt Sayles

Ryan Phillippe och Reese Witherspoon var gifta i åtta år.

Nu talar han ut om skilsmässan - och säger att det berodde på omogenhet:

– När vi blev tillsammans var vi så unga, säger han enligt Female First.

Skådespelaren Ryan Phillippe, 40, träffade sin kärlek Reese Witherspoon, 39, som ung. De gifte sig, men förhållandet tog slut efter åtta år och paret skilde sig 2006.

Ryan Phillippe tror att det var deras ålder som orsakade uppbrottet, skriver Female First.

– Jag tror att problemet var vår ålder. När vi blev tillsammans var vi så unga. Det kan skapa problem i den här branschen eftersom att det är så mycket skvaller som kommer med den, säger han i "Larry King Now".

Däremot är skådespelarna fortfarande goda vänner och har fortsatt ha kontakt med tanke på deras barn Ava, 15, och Deacon, 11.

Turbulent kärleksliv

Ryan Phillippe har under de senaste åren haft ett något turbulent kärleksliv, men är ändå inte rädd för den dagen då hans dotter börjar dejta.

– Jag växte upp i ett väldigt kvinnligt hushåll så jag har en känsla för den kopplingen tack vare det. Jag tror inte att hon kommer att träffa dårar. Hon kommer att ha en hög standard, säger han.

Han har också dottern Kailani, 3, med Alexis Knapp och har varit i ett förhållande med advokaten Paulina Slagter de senaste fyra åren.

"Låg på köksgolvet och grät"

Reese Witherspoon i sin tur har också gått vidare - som hade ett två år långt förhållande med skådespelaren Jake Gyllenhaal innan hon träffade sin nuvarande make Jim Toth. De gifte sig 2011 och har en tvåårig son, Tennessee.

Reese Witherspoon har tidigare berättat om tiden efter skilsmässan från Ryan Philippe.

– Jag låg på köksgolvet och grät mycket. Men vid en punkt vaknar man och tänker: "Ok, jag vill inte känna så här längre". Man reder ut sin egen skit. Ingen kan göra det åt en, har Reese Witherspoon tidigare sagt.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.