Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Russell Crowe tog strypgrepp på Banks

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Russell Crowe
Foto: Lauren/Variety/Rex/Shutterstock / LAUREN/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Azealia Banks
Foto: Awais, Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Rapparen Azealia Banks anklagar nu skådespelaren Russell Crowe för misshandel.

Det var efter en fest som spårade ur under söndagen som de nu är i ett storbråk.

"Han kastade ut mig och spottade på mig", skriver Azealia Banks på sin Facebook.

Det rapporterar E! Online.

Det var under en fest på söndagskvällen hos Russell Crowe, 52, som det stora bråket mellan honom och rapparen Azealia Banks, 25, startade. Två olika berättelser cirkulerar nu och Azealia Banks anklagar skådespelaren för att ha misshandlat henne.

I ett inlägg på Facebook berättar rapparen att hon gick till Russell Crowes fest i Beverly Hills men att festen tog en obehaglig vändning.

"På festen kallade han mig n----r, ströp mig, kastade ut mig och spottade på mig. Natten till i dag var en av de svåraste jag haft på länge. Männen i rummet lät de hända och jag mår fruktansvärt i dag", skriver hon på sin Facebook i ett inlägg som hon nu tagit bort.

Men vad som egentligen hände på festen råder det delad mening om. Enligt ögonvittnen på plats ska Banks ha skrattat åt Russell Crowes musik och kallat honom "tråkig vit man".


LÄS MER: Russell Crowe hyllar svenske låtskaparen


Azealia Banks anklagar Crowe för överfall

När en av gästerna försvarat musiken ska rapparen ha blivit arg. Enligt ögonvittnet ska Azealia Banks ha sagt flera rasistiska uttalanden och sedan sagt: "Du skulle älska det om jag krossade mitt glas, högg er i halsen, och blod skulle spruta överallt som i en verklig Tarantino-film".


LÄS MER: Azealia Banks ställer in sin Sverige-konsert


Efter utbrottet ska Russell Crowe ha tagit tag runt henne och lyft ut henne innan han tillkallat vakterna för att ta bort henne från området.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.