Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Russell Crowe på besök i Stockholm – oväntade bilden på världsstjärnan

Russell Crowe befinner sig i Stockholm för att spela in musik.Foto: LARS HÖGLUND / EYEWITNESS PICTURES
Många blickar riktades också mot stjärnskådisen när han färdades runt i området – på en elsparkcykel.Foto: LARS HÖGLUND / EYEWITNESS PICTURES

Russell Crowe befinner sig i Stockholm för att spela in musik.

Enligt uppgifter jobbar han nu tillsammans med låtskrivaren Carl Falk.

Många blickar riktades också mot stjärnskådisen när han färdades runt i området – på en elsparkcykel.

Russell Crowe, 55, hamnade på allas läppar med rollen i ”Gladiator” för snart 20 år sedan. Sedan dess har han medverkat i filmer som ”A beautiful mind”, ”Les misérables” och ”The nice guys”.

Stjärnskådespelaren är också känd för att spela in musik vid sidan av filmandet – och nu befinner han sig i Stockholm för att jobba tillsammans med låtskrivaren Carl Falk, som är aktuell som en av producenterna på Aviciis kommande platta.

Stor nyfikenhet på sociala medier

Crowe har lagt upp flera bilder på Instagram under sin vistelse i Sverige. En av dessa föreställer en musikstudio – och många av hans följare är nyfikna på om han ska släppa en ny platta inom kort.

”Jag kan inte vänta på att få höra den nya musiken”, skriver en användare.

”Nytt album??? Berätta mer för oss”, frågar en annan.

https://www.instagram.com/p/ByP_T3Xh_AC/?utm_source=ig_web_copy_link

Körde runt i mjukiskläder

Många blickar riktades också mot Crowe när han färdades runt på en elsparkcykel i centrala Stockholm. Stjärnan hade då på sig mjukiskläder och ett par pilotglasögon.

Russell Crowe är också känd för att förändra sitt utseende för olika filmroller. Australiensaren har bland annat både gått upp kraftigt i vikt för vissa roller, och lagt sig i hårdträning för andra roller. Inför en roll i filmen ”Boy erased: A memoir” gick Crowe upp i vikt. Skådespelaren skämtade då med tv-profilen Howard Stern i en intervju.

– Jag kan ta unge Howard i bänkpress, han kan inte säga detsamma, sa han i intervjun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.