Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Runar Sögaards oväntade möte med Anna Anka

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Anna Anka gör norsk realityserie.
Foto: OLLE SPORRONG
Runar Sögaard ska vara med i ”Camp Kulinaris”.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

De svenska Hollywoodfruarna flockas i norska realityserier – efter att Gunilla Persson deltagit i ”Farmen Kjendis” tar nu Anna Anka steget.

Tillsammans med bland andra Runar Sögaard ska Anka driva restaurang i ”Camp Kulinaris”.

Det avslöjar nu norska tidningen Se och Hör.

I början av sommaren spelade ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Gunilla Persson, 60, in ”Farmen Kjendis” – den norska motsvarigheten till svenska ”Farmen VIP”.

Men hon är inte den enda svenska Hollywoodfrun som lockas att delta i realityserier i vårt grannland i väst.

Nu rapporterar norska tidningen Se och Hör att Anna Anka, 48, är klar för att vara med i tv-programmet ”Camp Kulinaris”. Där ska deltagarna driva restaurangverksamhet tillsammans, och lära sig att laga mat under pressade förhållanden – något som lett till hätska bråk under tidigare säsonger.

Runar Sögaard deltagare i ”Camp Kulinaris”

Det är inte bara Anna Anka som kommer vara ett känt ansikte för den svenska publiken i ”Camp Kulinaris” – även den norska pastorn och tv-profilen Runar Sögaard ska vara med i restaurangprogrammet, rapporterar norska Se och Hör. Sögaard är inte främmande för att vara med i realityserier. Han har tidigare deltagit i ”Farmen Kjendis”, ”Biggest loser VIP” och ”Stjärnkusken”.

Redan i helgen reste deltagarna till norska Kragerö, där inspelningen sedan påbörjades på måndagen, skriver tidningen.

Sögaards bråk i ”Farmen Kjendis”

Se och Hör rapporterar också hur Runar Sögaard hamnade i bråk i ”Farmen Kjendis” under hanteringen av döda djur de skulle laga mat av.

Anna Anka och Runar Sögaard får också sällskap av andra kändisar som är stora i Norge.  Tidigare ”Farmen Kjendis”-deltagaren Johanna Grönneberg, 39, norska ”Paradise hotel”-deltagaren Aurora Gude, 28, och norska radioprofilen Niklas Baarli, 30, ska också vara klara för inspelningen av ”Camp Kulinaris”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.