Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Runar Sögaards oväntade möte med Anna Anka

Anna Anka gör norsk realityserie.
Foto: OLLE SPORRONG
Runar Sögaard ska vara med i ”Camp Kulinaris”.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

De svenska Hollywoodfruarna flockas i norska realityserier – efter att Gunilla Persson deltagit i ”Farmen Kjendis” tar nu Anna Anka steget.

Tillsammans med bland andra Runar Sögaard ska Anka driva restaurang i ”Camp Kulinaris”.

Det avslöjar nu norska tidningen Se och Hör.

I början av sommaren spelade ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Gunilla Persson, 60, in ”Farmen Kjendis” – den norska motsvarigheten till svenska ”Farmen VIP”.

Men hon är inte den enda svenska Hollywoodfrun som lockas att delta i realityserier i vårt grannland i väst.

Nu rapporterar norska tidningen Se och Hör att Anna Anka, 48, är klar för att vara med i tv-programmet ”Camp Kulinaris”. Där ska deltagarna driva restaurangverksamhet tillsammans, och lära sig att laga mat under pressade förhållanden – något som lett till hätska bråk under tidigare säsonger.

Runar Sögaard deltagare i ”Camp Kulinaris”

Det är inte bara Anna Anka som kommer vara ett känt ansikte för den svenska publiken i ”Camp Kulinaris” – även den norska pastorn och tv-profilen Runar Sögaard ska vara med i restaurangprogrammet, rapporterar norska Se och Hör. Sögaard är inte främmande för att vara med i realityserier. Han har tidigare deltagit i ”Farmen Kjendis”, ”Biggest loser VIP” och ”Stjärnkusken”.

Redan i helgen reste deltagarna till norska Kragerö, där inspelningen sedan påbörjades på måndagen, skriver tidningen.

Sögaards bråk i ”Farmen Kjendis”

Se och Hör rapporterar också hur Runar Sögaard hamnade i bråk i ”Farmen Kjendis” under hanteringen av döda djur de skulle laga mat av.

Anna Anka och Runar Sögaard får också sällskap av andra kändisar som är stora i Norge.  Tidigare ”Farmen Kjendis”-deltagaren Johanna Grönneberg, 39, norska ”Paradise hotel”-deltagaren Aurora Gude, 28, och norska radioprofilen Niklas Baarli, 30, ska också vara klara för inspelningen av ”Camp Kulinaris”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.