Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rumpbilderna falska enligt Kim Kardashian

Kim Kardashian hävdar att fotografer redigerat bilder på hennes rumpa för att framhäva celluliter. Foto: DENNIS VAN TINE/GEISLER-FOTOPRES / PICTURE ALLIANCE / GEISLER-FOTOP DPA
Kim Kardashian har fått stor uppmärksamhet för sin rumpa. Foto: JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM / JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Kim Kardashian. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Nya bilder på Kim Kardashians bakdel har spridits. 

Nu säger Kim Kardashian att bilderna var redigerade.
"Jag såg dessa hemska bilder av mig själv när jag var på en resa i Mexiko och folk photoshopade dem", säger Kim Kardashian i programmet The View.

Tv-profilen Kim Kardashian, 36, är minst sagt känd för sin bakdel. Bilder på hennes rumpa har figurerat i medierna i flera år, och Kardashian själv har lagt upp flera bilder på sin berömda bakdel.

 

https://www.instagram.com/p/8CSYE2OS8l/?taken-by=kimkardashian

I april var tv-profilen på semester i Mexiko. Under resan togs flera bilder på Kardashian i bikini som sedan spreds på nätet.

Under en intervju i det amerikanska tv-programmet The View hävdar Kim Kardashian att paparazzifotografer har redigerat bilderna de tagit på henne i Photoshop. 

 

LÄS MER: Nya bikinibilderna får fansen att undra 

 

"Jag var definitivt inte i min bästa form"

 

I programmet, som sändes i tisdags, pratar tv-profilen om bilderna som visar celluliter på hennes bakdel.

"Jag var definitivt inte i min bästa form. Jag har inte tränat på tolv veckor. Jag hade genomgått två livmoderoperationer, något vi dokumenterade i vår show", säger Kim Kardashian i tv-programmet.

Hon fortsätter sedan med att förklara att hon inte kände sig som sig själv och att hon inte blev glad när hon såg sin rumpa med celluliter. 

"Och när människor genom redigering framhäver dem och gör dem värre än vad de är och att de sedan sprids, så tänkte jag, okej jag kommer att fixa det här och jag började träna med en kvinnlig bodybuilder"

 

LÄS MER: Fansens ilska mot Kim Kardashian Wests rumpljug 

 

Fansen kände sig lurade

 

Efter bilderna från Mexico var det flera fans som anklagade tv-profilen för att ha uppvisat en falsk bild av sig själv genom en perfekt image. "Photoshop är din bästa vän Kim Kardashian" skrev en arg följare på en Instagram-bild.

Kim Kardashian har svarat på det genom att berätta hur hon mår när personer säger hemska saker om henne.

"Jag bryter ihop ibland. Det finns tider då jag tänker att det inte är okej för personer att säga hemska saker." har Kim Kardashian skrivit enligt The Mirror.