Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Roy Fares ska guida tittarna kring julbaket

Sebastian Boudet, Roy Fares och Magnus Johansson gör ett eget program med julbak inför högtiden.
Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Kanal 5 vill ha en del av julkakan - med julkakor.

Juryn från "Dessertmästarna", Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastian Boudet, får nu ett eget program med julbak inför högtiden.

Juryn från "Dessertmästarna" byter nu sida - och ställer sig själva vid bakbordet. Med start den 10 december ska Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastian Boudet nämligen guida tittarna i Kanal 5 genom julbaket.

– Sluta I-landsstressa med julklappar och en massa mat som man bara äter för att man alltid har gjort det. Bakningen är ju det bästa med julen, det ger julkänslor hela december och sen på julafton ska man bara samlas kring bordet och ta dagen som den kommer, säger Magnus Johansson.

"Julbak behöver inte vara svårt eller dyrt"

Pepparkakshus, kola, lussebullar och allt sådant som hör julen till står på schemat.

– Den svenska julen är så tråkig, man bara piffar till det man äter hela året som prinskorvar och sill. Jag vill föra in äkta inkråm, lite fransk julsjäl i julen. Julbak behöver inte vara svårt eller dyrt, men man ska göra det tillsammans, det ger en äkta julkänsla, säger Sebastien.

Totalt blir det fyra färska avsnitt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.