Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Romansryktena mellan filmparet – efter Gagas brutna förlovning

Bradley Cooper och Lady Gaga i "A Star is Born”.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Natten till måndag kan Lady Gaga vinna en Oscar för sin roll i ”A star is born” – och fansen undrar nu om delar av filmen håller på att bli sann.

Efter Gagas uppbrott från fästmannen Christian Carino florera rykten om att filmromansen mellan artisten och Bradley Cooper har blivit verklighet.

– De såg så intima ut, de verkade nästan som ett par, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

Snart är det dags för årets upplaga av världens kändaste gala – Oscarsgalan.

Artisten Lady Gaga, 32, är nominerad i kategorin ”Bästa kvinnliga huvudroll” för sin roll i Bradley Coopers regidebut ”A star is born”.

Medan experter verkar tro att det är troligare att Lady Gaga vinner en Oscar för ”Bästa musik” med låten ”Shallow”, snarare än för huvudrollen i samma film, så har andra delar av artistens liv snott rampljuset.

Efter Lady Gagas uppbrott från fästmannen Christian Carino, 49, tidigare i februari har det spekulerats för fullt bland fansen huruvida uppbrottet berodde på att artisten har fallit för kollegan Bradley Cooper.

Uppgiftslämnare till People hävdar att det var ett odramatiskt uppbrott, men andra pekar på Lady Gagas fina kemi med Bradley Cooper på de röda mattor de har gått på tillsammans i samband med filmen.

 

 

Under fredagskvällen hölls en fest inför Oscarsgalan, där Lady Gaga och Bradley Cooper sällskapade. Bradley Coopers flickvän, modellen Irina Shayk, var inte på plats. Enligt uppgifter till Us Weekly såg Bradley Cooper och ”Poker face”-artisten kärvänliga ut tillsammans, och höll sig tätt intill varandra i minglet.

– De såg så intima ut, de verkade nästan som ett par, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Samtidigt iakttogs hur Lady Gagas ex-fästman var på samma fest – men det nyligen uppbrutna paret pratade knappt med varandra.

– Christian Carino kom in på festen, och sa hej till Gaga vid ett tillfälle. Men det var snabbt, och sedan gick han till ett annat rum, säger uppgiftslämnaren till Us Weekly.

Lady Gagas nya tatuering – en hyllning till Bradley Cooper?

Även om Lady Gaga och Bradley Cooper aldrig har påstått att de är mer än goda vänner, så fortsätter fansen spekulera i deras relation. Många hoppas att delar av ”A star is born” ska bli till verklighet, och att de två skådespelarna ska bli kära i varandra i verkligheten också, och inte bara på vita duken.

När Lady Gaga visade upp sin nya tatuering föreställande några noter på armen så tog det inte lång tid för fansen att upptäcka vad de tror kan vara ett hemligt budskap. De som kan läsa musik insåg snabbt att noterna gick att läsa som GAGA i den ena klaven, men att samma noter går att läsa som BCBC i basklaven. BCBC skulle alltså då vara en hyllning till Bradley Cooper.

 

 

https://www.instagram.com/p/Bt4DMuRlH8G/?utm_source=ig_embed

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.