Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rolf Lassgård överraskas i sändningen: "Hej gumman"

Rolf Lassgård är aktuell i nya tv-serien "Jägarna".

När skådespelaren var med i "Nyhetsmorgon" på TV4 överraskades han totalt när hans motspelare i filmen, hunden Bella, plötsligt dyker upp i sändningen.

— Det här är en otrolig hund, berättar han i sändningen. 

Rolf Lassgård, 63, är högaktuell som Erik Bäckström i "Jägarna". I "Nyhetsmorgon" berättar skådepelaren att det inte var en självklarhet att göra tv-serie efter de två framgångsrika "Jägarna"-filmerna.

– Nej det var inte självklart, inte förrän vi hade en historia, berättar han i sändningen.

Sedan överraskas han totalt när TV4-programledarna i Soraya Lavasani och Jesper Börjesson bjuder in en gäst till studion och han spricker upp i ett stort leende när han ser vem det är som kommer in i tv-studion.

– Nej, men, hej gumman, utbrister han.

 

Lassgårds speciella band till Bella

Hunden Bella springer rätt fram till skådespelaren och Lassgård berättar att han fick ett speciellt band till hunden under inspelningen.

— Hon var med mig och filmade överallt. Hon fick mig att gråta ibland och jag fick följa med henne och jaga. Jag har inte sett henne på ett år, säger Lassgård och fortsätter sedan:

— Det här är en otrolig hund, ingen filmhund utan en jakthund, fotografen blev alldeles häpen. Det här djuret är så klokt. 

"Jägarna" har premiär i veckan

Tv-serien har premiär onsdagen den 14 november och Expressens recensent Mattias Bergqvist ger serien fyra getingar i betyg och beskriver den som "storslagen" med "bastanta känslor och moralisk tvetydighet".

"Jämfört med de två filmerna är tv-serien ”Jägarna” på en annan nivå. Tempo, manus, regi och skådespeleri bidrar till att de sex nya avsnitten känns fräscha och uppdaterade, trots att det mesta inom berättelseramen är familjärt.", skriver han i recensionen.

”Jägarna” har premiär 14 november på C More. Serien sänds våren 2019 i TV4.