Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Roger Pontares ärliga erkännande i relationen med kända svärdottern

Detta är Roger Pontare.
Roger Pontare är mycket nöjd över sin son Vincents val av partner.Foto: OLLE SPORRONG
Vincent Pontare och Agnes Carlsson.Foto: OLLE SPORRONG

Roger Pontares son – Vincent Pontare och artisten Agnes Carlsson har varit ett par i ett decennium.

Nu öppnar den folkkära artisten upp om sin relation till svärdottern.

– Jag pratar väldigt mycket med Agnes, säger Roger Pontare till Hänt.

Efter en kämpig tid med en mystisk hudåkomma – operation och därefter lång rehabilitering är artisten Roger Pontare, 67, åter aktuell med nya singeln ”Lola”.

Men att hänga med i musikvärldens trender kan vara svårt trots många år i musikbranschen. Därför berättar den folkkära artisten nu att han med jämna mellanrum vänder sig till sonen Vincent Pontare, 39, för hjälp.

– Jag brukar rådfråga honom om mycket för han har ju senaste kollen om allt. Han är ju inne i den nya svängen, om man säger så. Vi gör ju helt olika musik han och jag, men vi har ändå en gemensam nämnare med musiken, säger Roger Pontare till Hänt.

Vincent Pontare skapar musik tillsammans med artisten Salem Al Fakir under namnet Vargas & Lagola. Han är dessutom aktuell på Tim ”Avicii” Berglings senaste låt ”Tough love” där han sjunger tillsammans med kärleken Agnes Carlsson, 31.

Roger Pontares ord om svärdottern: ”Mycket humor”

Just svärdottern Agnes Carlsson har Roger Pontare en nära relation med. Till Hänt berättar artisten att de pratar om allt från musik till vardagsliv.

– Vi är väldigt lättsamma och vi har väldigt mycket humor. Det är mycket lättsamma dialoger, säger Roger Pontare till Hänt.

I tio år har Agnes Carlsson och Vincent Pontare varit ett par – och Roger Pontare är mycket nöjd med att hon är en del av familjen.

– Det går väldigt bra. Hon har ju varit med i väldigt många år, jag pratar väldigt mycket med Agnes. Jag är så lycklig att att det går så bra med allting, säger han till Hänt.

Roger Pontare har två söner – Viktor och Vincent – och lever tillsammans med kärleken Elisabeth Pontare.

Expressen har sökt Roger Pontare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.