Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rockstjärna sparkar fotograf rakt i ansiktet

Queens of the Stone Age sångare Josh Homme.
Foto: AMY HARRIS / AP TT NYHETSBYRÅN
I ett filmklipp från spelningen ser man hur sångaren går fram mot fotograferna...
Foto: Instagram
...för att sedan sparka mot Chelsea Lauren som faller till marken.
Foto: Instagram

Fotografen Chelsea Lauren skulle fotografera rockbandet Queens of the Stone Ages julkonsert.

Då går sångaren Josh Homme fram – och sparkar henne i ansiktet.

– Det var uppenbart avsiktligt, säger fotografen, som spenderade kvällen på sjukhus, till Variety.

I helgen hölls radiostationen KROQ årliga julkonsert på The Forum i Inglewood, Kalifornien. Flera kända rockband, som Muse och Thirty Seconds To Mars spelade.

Fotografen Chelsea Lauren fotograferade konserten för Shutterstock. Hon var uppe på scenen under Queens of The Stone Ages spelning när sångaren Josh Homme plötsligt klev fram mot henne.

– Jag såg honom komma emot mig och fotograferade på. I nästa ögonblick har hans fot slagit i min kamera som träffar mitt ansikte, riktigt hårt. Han tittade rakt på mig, svingade bak benet och sparkade mig rakt i ansiktet, berättar Lauren för Variety.

Fotograf sparkades av Josh Homme

Senare på kvällen begav hon sig till en akutmottagning i Los Angeles och vårdades för mindre skador i ansiktet. Nu planerar fotografen att polisanmäla Josh Homme, skriver Entertainment Weekly.

"Tack vare Josh Homme får jag nu tillbringa natten på akuten. Seriöst, VEM GÖR SÅ?!?", skriver Lauren på sin Instagram. 

I klippet ser man hur sångaren går fram och sparkar henne så att hon faller till marken.

https://www.instagram.com/p/Bcg3ffCjXBw/?taken-by=chelsealaurenla

"Misshandel är aldrig okej, oavsett anledning. Alkohol och droger är ingen ursäkt. Jag försökte bara att göra mitt jobb", fortsätter hon och poängterar att hon inte har fått en ursäkt från bandet.

https://www.instagram.com/p/BciIUG4Dh1-/?taken-by=chelsealaurenla

Kort efter händelsen ska Josh Homme ha tagit fram ett knivliknande föremål och skurit sig själv i pannan. 

Blod rann i hans ansikte under resten av spelningen, och han ska även ha ropat att publiken var "efterblivna", skriver Variety.

Homme ber om ursäkt till Chelsea Lauren

Senare släppte sångaren ett uttalande där han bad om ursäkt till Lauren:

"I går, medan jag var helt upp i spelningen, sparkade jag på olika lampor och utrustning på scenen. I dag har det kommit till min kännedom att jag även sparkade på en kamera som fotografen Chelsea Lauren höll i. Det var inte meningen och jag är väldigt ledsen för det. Jag skulle aldrig avsiktligen skada någon som arbetade eller besökte våra spelningar och jag hoppas att Chelsea godkänner min uppriktiga ursäkt", skriver Homme enligt Variety.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.