Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hårdrocksikonerna lägger ner – efter avskedsturnén

Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Foto: PAUL WARNER / PRESSENS BILD
Foto: EDWARD A. ORNELAS / AP SAN ANTONIO EXPRESS NEWS

Hårdrocksikonerna Kiss gör sin sista turné – innan de lägger ner.

När bandet gästade tv-programmet ”America’s Got Talent” i natt kom de med ett definitivt framtidsbesked.

– Det här blir vår sista turné, berättade de i programmet enligt Rolling Stones. 

Efter 45 år i rampljuset – nu har hårdrocksikonerna Kiss kommit med ett definitivt besked. När bandet gästade ”America’s Got Talent” i amerikansk tv i natt avslöjade de att de kommer ge sig ut på turné – en sista gång. Turnén kommer att heta ”End of the road”.

"Vi säger hej då med en sista turné och med den största showen hittills och vi kommer att sluta på samma sätt som vi började, oförlåtliga och ostoppbara", säger bandet i ett uttalande enligt Rolling Stone.

Kiss har tidigare meddelat att de ska sluta turnera, men bestämde sig senare för att åter ge sig ut på vägarna. För 18 år sedan gjorde bandet ett liknande uttalande och annonserade sin avskedsturné.

https://twitter.com/KISSOnline/status/1042571760212815872

Kiss sista turné heter "End of the road"

Några datum för turnén ”End of the road" har inte kommit ännu, men det blir de fyra medlemmarna Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer och Eric Singers sista.

– Det här kommer att bli vår sista turné, berättade medlemmarna i programmet innan de fortsatte:

– Det kommer att bli den mest explosiva, största show vi någonsin har gjort. Människor som älskar oss, kom och se oss. Om du aldrig har sett oss, då är det här tillfället. Det här kommer att bli showen.

Rockbandet Kiss bildades 1973 av medlemmarna Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss och Ace Frehley. Genom åren har de haft hits med låtar som "I was made for lovin you", "Heavens on fire" och "Rock and roll all nite".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.