Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robyn gör exklusiv spelning i Sverige

Robyn gör succé med nya albumet "Honey".Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nu släpper Robyn en spelning på Sjöhistoriska i Stockholm nästa år.Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Robyn höll en hemlig spelning i Stockholm i oktober.Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sveriges världsstjärna Robyn är tillbaka med ny musik – och nu släpper hon en konsert i Stockholm i sommar. 

Den 17 augusti nästa år kan man se artisten på Sjöhistoriska.

Biljetterna släpps till försäljning onsdag 5 december.

Efter åtta års utan ett nytt album så är Robyn tillbaka med ny musik – och fans gläds världen över. Nu släpper stjärnan också konserter.

Sedan tidigare står det klart att Robyn spelar i Göteborg och Malmö i februari, och biljetterna sålde slut på bara minuter. Världsstjärnan har också släppt en konsert på legendariska arenan Madison square garden i New York, där biljetterna också tog slut inom några timmar. För spelningen på anrika Alexander Palace i London sålde biljetterna så bra att det lades till ett extra datum.

Nu är det alltså Stockholms tur att få sin beskärda del av Robyn. Den 17 augusti nästa år spelar artisten nämligen på Sjöhistoriska i huvudstaden. Tidigare har konserter av Nirvana, Kent, Neil Young och Post Malone hållits på gräsmattan framför Sjöhistoriska museet – och nu tar "Honey"-artisten över fanan.

Biljetter till konserten släpps onsdag 5 december klockan 10.00 på Eventims hemsida.

LÄS MER: Robyn åker ut på världsturné 2019 

Robyn höll hemlig spelning i Stockholm

Det blir Robyns andra konsert i Stockholm sedan hennes comeback. Den 27 oktober höll stjärnan en hemlig spelning på konstmuseet Artipelag på Värmdö utanför Stockholm, för att fira släppet av sin nya skiva "Honey". Men den spelningen såldes det inga biljetter till – i stället hade fans chans att vinna biljetter dit genom att använda sig av artistens app. 

Robyns album "Honey" fick fyra getingar i betyg av Expressens recensent Robert Börjesson, som beskrev verket som "En skimrande vacker skiva som börjar i den hopplösa saknaden i "Missing U", men som sedan fylls av mer hopp och liv".

LÄS MER: Nu berättar Robyn – försvann efter dödsfallet 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.