Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robyn klar för Way out west – världsstjärnan avslutar

En tillbakablick till sommarens Way out west. GT:s reporter tog tempen på besökarna – så tyckte de om festivalen.
Foto: REX/IBL
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Svenska världsstjärnan Robyn är klar för Göteborgsbaserade festivalen Way out west i sommar.

”Dancing on my own”-artisten kommer avsluta hela festivalen den 15 augusti.

– Redan på förhand vågar vi tippa att det blir ett av sommarens mest magiska liveframträdanden, säger Filip Hiltmann på arrangören Luger.

Robyn-fansen jublar – nu är superstjärnan klar för Way out west, och sällar sig därför till artister som Khalid, FKA Twigs och Bon Iver som redan är bokade till Göteborgsfestivalen. 

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en ikonisk artist som Robyn som avslutande headliner på årets festival. Redan på förhand vågar vi tippa att det blir ett av sommarens mest magiska liveframträdanden. Allsångsgarantin är ett faktum, säger Filip Hiltmann på arrangören Luger.

Robyn sålde slut spelningar på ikoniska arenan

Way out west äger rum i Slottsskogen i Göteborg 13-15 augusti.

Sedan sin comeback med albumet ”Honey” 2018 har Robyn sålt slut spelningar på ikoniska arenan Madison square garden i New York, och i somras var hon höjdpunkten på en dagsfestival i Stockholm.

Biljetter till Way out west finns nu till försäljning.

Se klippet från Robyns comeback 2018

27 oktober 2018: Här spelade Robyn Honey live första gången.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.