Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Robinson-Robbans viktras – efter kraschen

Robert Andersson och Linda Lundin. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Robert Andersson. Foto: OLLE SPORRONG

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo sedan nio år, Linda Lundin, separerade i våras.

Enligt realityprofilen har uppbrottet varit smärtsamt – och hans kropp har hållit på att falla isär. 

Som en effekt rasade han åtta kilo inom loppet av en månad.

– Jag tog mig själv i kragen och gjorde mig lite mer attraktiv. Det är bara att inse hur sambofet jag har varit, säger han.

Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, och hans sambo Linda Lundin, 36, separerade i våras efter nio år tillsammans. Paret har två gemensamma barn, 6 och 8 år gamla.

Enligt Robert Andersson har uppbrottet varit smärtsamt. Han har kämpat för en återförening, men nu gett upp och valt att gå vidare.

– Jag har levt på hoppet att man kan bygga ihop vårt gamla förhållande. Men det är helt raserat, det är bara att inse. Det finns inget att bygga där. Det är stendött, säger han.

 

LÄS MER: Robinson-Robban krossad av hjärtesorg 

 

”Jag är i bättre fysisk form än någonsin”

Robert Andersson har tampats med hälsoproblem och lever med kroniska ryggsmärtor.

– När jag var tjugo opererade jag ryggen, det var en totalt felaktig behandling. Jag har krämpor överallt. Jag rehabtränar varje dag för att klara vardagen, det är inte kul, har han tidigare berättat.

Smärtorna kan realityprofilen aldrig helt bli fri från, men han mår fysiskt bättre än på länge. Robert Andersson menar att en effekt av separationen är att han tappade 8 kilo – inom loppet av bara en månad.

– Jag är faktiskt i bättre form än någonsin. Nå, inte bättre än på den tiden jag tävlade i längdskidor. Men jag måste tyvärr köpa en helt ny garderob, allting är för stort. Det finns inte en skjorta som sitter bra. Jag har gått ner från 90 kilo till 82 – det tappade jag på bara en månad, säger han.

 

LÄS MER: Robinson-Robbans kropp faller samman

 

”Jag tog mig själv i kragen”

Enligt Robert Andersson är den nya toppformen åtminstone något ”positivt i mörkret”.

– Jag tog mig själv i kragen och gjorde mig lite mer attraktiv. Det är bara att inse hur sambofet jag har varit. Jag fick energi att träna lite mer och hux flux blev jag i jävligt bra form. Det här var faktiskt bra för mig, äntligen är man i form. Inte rent själsligt, men kroppsligt, säger han.