Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Robinson”-Robbans ekonomiska krasch

Plötsligt kraschade ”Robinson”-profilens ekonomi och bröllopet fick flyttas fram.
”Robinson”-Robban har förlorat pengar på aktier.
Foto: OLLE SPORRONG
Paret reste till Mallorca i våras och firade sin förlovning.
Foto: Privat.

Robert ”Robinson”-Robban Andersson planerade att gifta sig.

Men plötsligt kraschade ”Robinson”-profilens ekonomi och bröllopet fick flyttas fram.

– Det var tack och godnatt, berättar ”Robban” för sajten Hänt om sin ekonomiska krasch.

Det var i våras som Robert Andersson, 47, berättade om kärlekslyckan med Simone Brandstedt. Paret hade förlovat sig redan i november 2020 men det var först under en Spanienresa i våras som förlovningsringarna sattes på.

– I går tog vi på ringarna, så nu sitter de där, berättade ”Robinson”-Robban då.

Enligt Hänt planerade paret att gifta sig på Kreta i september i år – men ännu har inget bröllop ägt rum.

Nu berättar ”Robinson”-Robban för Hänt om hur han förlorat pengar som han investerat i aktier. Pengar han hade behövt till bröllopet.

– Jag sätter alltid allt på ett bräde, jag sprider aldrig riskerna. Jag var som tätast under industrisemestern. Sedan tappade jag hälften av allt värde – i Brasilien. Det var tack och godnatt. Det slutade med att jag tänkte: ”Jag har fan inte råd att gifta mig i höst”. Mina pengar försvann, mina likvida medel sitter i Amazonas. Det är så med investeringar, det går upp och ner. Jag tappade nästan hälften på 3,5 månader och det var inga småpengar. Men nu har Brasilien studsat upp 10-15 procent – från botten, berättar han för sajten.

Han berättar också om hur fästmön Simone Brandstedt har tagit det hela.

– Nej, men hon tyckte att det var absurt. Hon tyckte att ”hur kan man tappa så mycket”? Jag har berättat status vecka för vecka. ”Hur mår du, egentligen, efter allt det här?” undrar hon bekymrat. Men det är ingen fara med mig. Hon har mått sämre. I januari är jag tillbaka igen, säger han och avslöjar samtidigt att den stora dagen ändå närmar sig:

Robban Andersson: ”Bröllopet närmar sig”

– Brasilien kommer sticka upp som en raket igen. Pengarna är snart tillbaka. Så bröllopet närmar sig.

Robert Andersson har sedan tidigare två barn tillsammans med Linda Lundin, och utesluter inte att det kan bli fler i framtiden – tvärtom. Det berättade han i en intervju med EXTRA i våras.

– Det är ju så här att när en äldre herre som jag hittar en skön madame utan barn så får jag ställa upp. Jag har sagt ”ja, vi kan köra på en liten knodd när du känner för det.” Men jag kan tänka mig att det ligger ett par år fram i tiden så att vi kan ha det lite skoj innan barnskriken väcker en varje natt. Det är ett par år utan sömn, sa han då.

Planerna för kärleleken: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.